Zdecydowanie polecam (2) ZŁOTY CZŁOWIEK! pacjentka Dr na medal (1) Pełen profesjonalizm....Nigdy nie spotkałem się z lepszym lekarzem... Ciepły,... karo69 Wspaniały lekarz i człowiek (1) Lekarz z powołania, wręcz pasjonat swojego zawodu, świetny fachowiec, a do... Anna S.
Rewelacyjny specjalista (1) Polecam wszystkim Pana Doktora. Bardzo dobry specjalista,życzliwy człowiek.... Ryszard Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz, wyleczył moja córkę, zdiagnozował, dostosował leki,... Teresa Glejak wielopostaciowy (1) Witam wszystkich Czy ktoś miał styczność z glejakiem wielopostaciowym i czy... Kahka bardzo dobry specjalista (2) bardzo dobry specjalista w dziedzinie neurochirurgii ksiezycdd Znakomity (1) Polecam, wykonywałam pełen pakiet usług, od diagnostyki, poprzez zabiegi... Elżbieta ROZCZAROWANIE (1) Sugerując się dobrymi opiniami na tym portalu zrezygnowałam z dotychczasowego... pacjentka Polecam (1) Zawsze bede milo wspominac leczenie i podejscie do mnie Pana lekarza, jestem... Kasia SUPER SPECJALISTA (1) Do prof. Kloca trafiłem prywatnie przez EviMed w Gdyni. Koszt wizyty 150 zł.... Kris CUDOWNY LEKARZ I CZLOWIEK (1) Od niedawna lecze sie u Pana dr Skokowskiego, nie spotkalam sie wczesniej z... Brygida Bodziony Wspaniały lekarz (2) Wyjątkowy lekarz i człowiek, profesjonalny, komunikatwyny, sympatyczny i... Agnieszka BJ Lekarz jakich mało (1) Świetna obsługa, profesjonalizm. Proponuje najpierw leczenie zachowawcze,... misman RUTYNA (3) Niestety i ja musze sie zgodzić z przedmówcami :( Liczyłem na dużo wiecej... bolesny Druga bo wcześniejsza została skasowana (1) A mnie oświadczył iż opisujący lekarz moje badania zle wykonał swoją pracę:) ryszard Artroskopia kolana (1) Ortopedzi-chirurdzy D. Czerwiński i M. Laskowski przeprowadzili artroskopię... Maciek Wypadniety dysk (2) Pojechalam do prof. Kloca z wszystkimi wynikami jakie były możliwe po rocznym... Kit Podziękowania (1) 21.10.2010roku dr D.Czerwiński wraz z dr-em M.Laskowskim przeprowadził... Ela Stafin świetny lekarz! (1) jeżeli ktokolwiek cierpiał z powodu wrastających paznokci, próbował... Marta