lekarz najwyższej klasy (1) Wybitny specjalista w swojej dziedzinie. Ze wszystkich sił polecam tego... Janina Uszkodzone ściegna boczne i krzyzowe (1) Tydzień po wypadku trafiłem do Dr Czerwińskiego z diagnozą i rtg stawu... Pacjent ze Słupska Czepanko Serafina - opinia (1) Wyrazy wdzięczności dla dr.Czerwińskiego i Załogi za sprawną i fachową... Czepanko Serafina
polecam- konkretny. (1) Pan dr Czerwiński jest bardzo konkretnym lekarzem. Koncentruje się na... syla kompetentny lekarz (1) Od wielu lat mam problemy z kolanami. Byłem u wielu lekarzy ale dopiero... rad Najlepszy lekarz u jakogo byłem (1) Dr D.Czerwiński jest najlepszym lekarzem ortopedą.Szybko i profesjonalnie... ddaaad polecam (1) Pana Doktora miałam przyjemność poznać podczas usg bioderek moich dzieci. W... E. Odradzam (1) Bardzo nieuprzejma lekarka, pacjenta traktuje jak intruza. Stanowczo odradzam pacjent NFZ Wspaniały doktor ! (1) Uprzejmy i nader kompetentny. Stefan Weżmito godny polecenia (1) Fachowiec z poczuciem humoru.... polecam wszystkim cierpiącym naprawdę lekarz... miła pacjentka POLECAM (1) Pani Doktor Elżbieta Bednarczyk jest osobą której można w pełni polecić innym... Państwo Dobbek Profesjonalista w 101% (1) Po 3 latach zmagania się z dolegliwością szczeliny odbytu i licznych wizytach... Mateusz Zdecydowanie polecam (2) ZŁOTY CZŁOWIEK! pacjentka Dr na medal (1) Pełen profesjonalizm....Nigdy nie spotkałem się z lepszym lekarzem... Ciepły,... karo69 Wspaniały lekarz i człowiek (1) Lekarz z powołania, wręcz pasjonat swojego zawodu, świetny fachowiec, a do... Anna S. Rewelacyjny specjalista (1) Polecam wszystkim Pana Doktora. Bardzo dobry specjalista,życzliwy człowiek.... Ryszard Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz, wyleczył moja córkę, zdiagnozował, dostosował leki,... Teresa Glejak wielopostaciowy (1) Witam wszystkich Czy ktoś miał styczność z glejakiem wielopostaciowym i czy... Kahka bardzo dobry specjalista (2) bardzo dobry specjalista w dziedzinie neurochirurgii ksiezycdd Znakomity (1) Polecam, wykonywałam pełen pakiet usług, od diagnostyki, poprzez zabiegi... Elżbieta