Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz, wyleczył moja córkę, zdiagnozował, dostosował leki,... Teresa Glejak wielopostaciowy (1) Witam wszystkich Czy ktoś miał styczność z glejakiem wielopostaciowym i czy... Kahka bardzo dobry specjalista (2) bardzo dobry specjalista w dziedzinie neurochirurgii ksiezycdd
Znakomity (1) Polecam, wykonywałam pełen pakiet usług, od diagnostyki, poprzez zabiegi... Elżbieta ROZCZAROWANIE (1) Sugerując się dobrymi opiniami na tym portalu zrezygnowałam z dotychczasowego... pacjentka Polecam (1) Zawsze bede milo wspominac leczenie i podejscie do mnie Pana lekarza, jestem... Kasia SUPER SPECJALISTA (1) Do prof. Kloca trafiłem prywatnie przez EviMed w Gdyni. Koszt wizyty 150 zł.... Kris CUDOWNY LEKARZ I CZLOWIEK (1) Od niedawna lecze sie u Pana dr Skokowskiego, nie spotkalam sie wczesniej z... Brygida Bodziony Wspaniały lekarz (2) Wyjątkowy lekarz i człowiek, profesjonalny, komunikatwyny, sympatyczny i... Agnieszka BJ Lekarz jakich mało (1) Świetna obsługa, profesjonalizm. Proponuje najpierw leczenie zachowawcze,... misman RUTYNA (3) Niestety i ja musze sie zgodzić z przedmówcami :( Liczyłem na dużo wiecej... bolesny Druga bo wcześniejsza została skasowana (1) A mnie oświadczył iż opisujący lekarz moje badania zle wykonał swoją pracę:) ryszard Artroskopia kolana (1) Ortopedzi-chirurdzy D. Czerwiński i M. Laskowski przeprowadzili artroskopię... Maciek Wypadniety dysk (2) Pojechalam do prof. Kloca z wszystkimi wynikami jakie były możliwe po rocznym... Kit Podziękowania (1) 21.10.2010roku dr D.Czerwiński wraz z dr-em M.Laskowskim przeprowadził... Ela Stafin świetny lekarz! (1) jeżeli ktokolwiek cierpiał z powodu wrastających paznokci, próbował... Marta Lekarz - profesjonalista w 100 % (1) Miałem zabieg usunięcia woreczka żółciowego . Zabiegł przebiegł bez... Marian - opinia DOZGONNIE WDZIĘCZNI!!!! (1) CHCEMY PANU BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA OKAZANE SERCE, I ZROZUMIENIE NASZEJ, JAKO... RODZINA IGORKA Mistrz (1) Bardzo dobry lekarz.Operował tętniaka mózgu po wylewie.Po operacji nie widać... weteran z wojny wietnamskiej rekonstrukcja ACL (1) Chciałabym bardzo podziękować dr Laskowskiemu i dr Czerwińskiemu za świetnie... Agata