Dał mi drugie ZYCIE (1) Dzieki dr.Wojciechowi Kloc zostałam uratowana ,dziekować mu bede do konca... Renata Masakra (1) Lekarz typu mógłbym pani dać ale pani nie dam bo i tak nic nie wyjdzie!! taka... xxx Masakra (1) Byłem na wizycie z polecenia Dermatologa, u którego się leczę. Propozycja... M
Człowiek który jest lekarzem w kazdym calu (1) Polecam tego lekarza, profesjonalizm i fantastyczne podejście do pacjenta.... Adriana ŚWIETNIE OPERUJĄCY ORTOPEDA!!!!! (1) Pod „nóż” dr Czerwińskiego skierowana zostałam przez prowadzącego... Małgorzata Osak Elżbieta - opinia (1) Elżbieta Przeszłam zabieg usunięcia żylaków odbytu. Zabieg przebiegał bez... Elżbieta Konstanty - opinia (1) Słowa uznania i podziękowania dla Pana Doktora D.Czerwińskiego za... Konstanty Szczerze polecam (1) Szybko i bezboleśnie przeprowadzony zabieg. Romualda świetny specjalista (1) Szczerze polecam. Szybko i bezboleśnie przeprowadzony zabieg. Trafna diagnoza... Aneta Za co zapłaciłem u Pana Kloca? (1) Mam problemy z kręgosłupem. Ktoś polecił mnie dr Kloca jako najlepszego... oszukany wspaniały lekarz (1) Jestem jego pacjentką. To bardzo dobry i zdolny specjalista, który... Alicja Pytanie (1) Witam właśnie odebrałam wynik razonansu ,na poziomie C5/C6 lewoboczna... WIOLKA31 stracone pieniądze (1) podczas wizyty krótkiej, ale drogiej, pan zdązył wymienić się swoimi... Radek P O L E C A M !!!! (1) Z czystym sumieniem polecam dr Dariusza Czerwińskiego. Zerwałem wiązadła... Andrzej specjalista , przemiły człowiek (2) byłam leczona i operowana przez dr Skokowskiego i jest jednym z... beata kapusta polecam (1) zabieg przeprowadzono profesjonalnie o czym swiadczy to że bardzo szybko... majkel Kasia - opinia (1) Dramat.Droga wizyta,podejście rutynowe czyli żadne.Żałuje wydanych pieniędzy... Kasia Jerzy - opinia (1) Miałem u Pana Doktora Czarzastego wykonywany zabieg usunięcia przepukliny... Jerzy rutyna, masówka, zdzierstwo (1) Czas spędzony w gabinecie: max 3 minuty, 150PLN, badanie sprowadziło sie do... Zdrowa-jak-ryba ;) właściwy człowiek na właściwym miejscu (1) Profesjonalista, rzetelnie informujący o tym co zamierza wykonać pacjentowi.... pacjentka