świetny specjalista (1) Szczerze polecam. Szybko i bezboleśnie przeprowadzony zabieg. Trafna diagnoza... Aneta Za co zapłaciłem u Pana Kloca? (1) Mam problemy z kręgosłupem. Ktoś polecił mnie dr Kloca jako najlepszego... oszukany wspaniały lekarz (1) Jestem jego pacjentką. To bardzo dobry i zdolny specjalista, który... Alicja
Pytanie (1) Witam właśnie odebrałam wynik razonansu ,na poziomie C5/C6 lewoboczna... WIOLKA31 stracone pieniądze (1) podczas wizyty krótkiej, ale drogiej, pan zdązył wymienić się swoimi... Radek P O L E C A M !!!! (1) Z czystym sumieniem polecam dr Dariusza Czerwińskiego. Zerwałem wiązadła... Andrzej specjalista , przemiły człowiek (2) byłam leczona i operowana przez dr Skokowskiego i jest jednym z... beata kapusta polecam (1) zabieg przeprowadzono profesjonalnie o czym swiadczy to że bardzo szybko... majkel Kasia - opinia (1) Dramat.Droga wizyta,podejście rutynowe czyli żadne.Żałuje wydanych pieniędzy... Kasia Jerzy - opinia (1) Miałem u Pana Doktora Czarzastego wykonywany zabieg usunięcia przepukliny... Jerzy rutyna, masówka, zdzierstwo (1) Czas spędzony w gabinecie: max 3 minuty, 150PLN, badanie sprowadziło sie do... Zdrowa-jak-ryba ;) właściwy człowiek na właściwym miejscu (1) Profesjonalista, rzetelnie informujący o tym co zamierza wykonać pacjentowi.... pacjentka Magdalena - opinia (1) Swietny specjalista. Byłam u Niego z córką, której bardzo pomógł.Teraz... Magdalena kasia - opinia (1) polecam gorąco dr Czerwińskiego,bardzo sympatyczny i znający się na rzeczy... kasia rewelacja (1) konkretny i ludzki w podejściu. świetny fachowiec. mw Rewelacja (1) Najlepszy lekarz na świecie dww Kontuzja kolana (1) Jestem po artroskopii kolana wykonanej przez Dr Czerwińskiego, któremu jestem... K.J. Gdyby pracował winnych warunkach mógłby jeszcze wiecej ilepiej (1) Dusza człowiek, doktor i lekarz z powołaniem, fachowiec w ciągłym rozwoju... Helena nata - opinia (1) bardzo dobry, konkretny specjalista. Poleciłam znajomej i też była bardzo... nata M.C. - opinia (1) Doktor Czerwiński operował mi kolano kilka miesięcy temu i z efektów jestem... M.C.