Magdalena - opinia (1) Swietny specjalista. Byłam u Niego z córką, której bardzo pomógł.Teraz... Magdalena kasia - opinia (1) polecam gorąco dr Czerwińskiego,bardzo sympatyczny i znający się na rzeczy... kasia rewelacja (1) konkretny i ludzki w podejściu. świetny fachowiec. mw
Rewelacja (1) Najlepszy lekarz na świecie dww Kontuzja kolana (1) Jestem po artroskopii kolana wykonanej przez Dr Czerwińskiego, któremu jestem... K.J. Gdyby pracował winnych warunkach mógłby jeszcze wiecej ilepiej (1) Dusza człowiek, doktor i lekarz z powołaniem, fachowiec w ciągłym rozwoju... Helena nata - opinia (1) bardzo dobry, konkretny specjalista. Poleciłam znajomej i też była bardzo... nata M.C. - opinia (1) Doktor Czerwiński operował mi kolano kilka miesięcy temu i z efektów jestem... M.C. lekarz godny zaufania (1) i w gabinecie i w szpitalu znakomity fachowiec, konkretny, rzeczowy,... Dora Polecam. (1) Lekarz znający sie na rzeczy, z naprawdę dobrym podejściem do pacjenta,... B.Sz. zdesperowana - opinia (1) Dzisiaj byłam pierwszy raz u tego lekarza, dziwię się takimi opiniami które... zdesperowana błagam o kompetentną informację od lekarza (1) Pełną ocenę prześlę kiedy upewnię się co do mojego aktualnie bardzo złego... Marianna Piontek adam - opinia (1) Pani Doktor Hebda bardzo mi pomogła, miałem bardzo zaawansowaną chorobę... adam ewa miąsik - opinia (1) zdiagnozowała hemoroidy, zaproponowała naświetlanie koszt 2 tyś. zł. po... ewa miąsik Botox (1) Robilam u Pana doktora zabieg przy użyciu botox'u na okolice oczu i... Małgorzatka Kinga - opinia (1) Trudno mi okreslic kwalifikacje i jakość leczenia poniewarz bylam na wizycie... Kinga karolina - opinia (1) dr Hebda to osoba,która oszukuje pacjentów,wmawiając im,że niezbędne jest im... karolina M.Smuniewski - opinia (1) b.dobry fachowiec dużo Mu zawdzięczamy M.Smuniewski