Kontuzja kolana (1) Jestem po artroskopii kolana wykonanej przez Dr Czerwińskiego, któremu jestem... K.J. Gdyby pracował winnych warunkach mógłby jeszcze wiecej ilepiej (1) Dusza człowiek, doktor i lekarz z powołaniem, fachowiec w ciągłym rozwoju... Helena nata - opinia (1) bardzo dobry, konkretny specjalista. Poleciłam znajomej i też była bardzo... nata
M.C. - opinia (1) Doktor Czerwiński operował mi kolano kilka miesięcy temu i z efektów jestem... M.C. lekarz godny zaufania (1) i w gabinecie i w szpitalu znakomity fachowiec, konkretny, rzeczowy,... Dora Polecam. (1) Lekarz znający sie na rzeczy, z naprawdę dobrym podejściem do pacjenta,... B.Sz. zdesperowana - opinia (1) Dzisiaj byłam pierwszy raz u tego lekarza, dziwię się takimi opiniami które... zdesperowana błagam o kompetentną informację od lekarza (1) Pełną ocenę prześlę kiedy upewnię się co do mojego aktualnie bardzo złego... Marianna Piontek adam - opinia (1) Pani Doktor Hebda bardzo mi pomogła, miałem bardzo zaawansowaną chorobę... adam ewa miąsik - opinia (1) zdiagnozowała hemoroidy, zaproponowała naświetlanie koszt 2 tyś. zł. po... ewa miąsik Botox (1) Robilam u Pana doktora zabieg przy użyciu botox'u na okolice oczu i... Małgorzatka Kinga - opinia (1) Trudno mi okreslic kwalifikacje i jakość leczenia poniewarz bylam na wizycie... Kinga karolina - opinia (1) dr Hebda to osoba,która oszukuje pacjentów,wmawiając im,że niezbędne jest im... karolina M.Smuniewski - opinia (1) b.dobry fachowiec dużo Mu zawdzięczamy M.Smuniewski