Lekarz - profesjonalista w 100 % (1) Miałem zabieg usunięcia woreczka żółciowego . Zabiegł przebiegł bez... Marian - opinia DOZGONNIE WDZIĘCZNI!!!! (1) CHCEMY PANU BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA OKAZANE SERCE, I ZROZUMIENIE NASZEJ, JAKO... RODZINA IGORKA Mistrz (1) Bardzo dobry lekarz.Operował tętniaka mózgu po wylewie.Po operacji nie widać... weteran z wojny wietnamskiej
rekonstrukcja ACL (1) Chciałabym bardzo podziękować dr Laskowskiemu i dr Czerwińskiemu za świetnie... Agata dla mnie super (1) krotko i na temat bez zbednego tracenia czasu i mojego i jego. mam tylko... zgc rewelka (2) super facet, jezeli bede miał jakieś problemy to napewno do niego pojde Marcin Rewelacja (2) Doktor Wojciech Kloc jest mistrzem w swojej dziedzinie , prawdziwy lekarz ,... Piotr Wilkicki Wysokiej klasy specjalista ! (1) Wyleczył mnie w ciągu 2 miesięcy z problemu,który miałam 3 lata. Bardzo... Krystyna POLECAM (2) POLECAM aga rekonstrukcja ACL (1) po raz drugi korzystałem z usług MD Medica, tym razem przeprowadzona została... majkel Polecam (1) Życzliwy i bardzo kompetentny z dużym doświadczeniem. To znakomity lekarz... pacjentka szpitala SWISSMED Świetny fachowiec (1) Chciałbym wyrazić podziękowanie i wdzięczność dr Czerwińskiemu.Podziwiam Pana... Mateusz J. Oby było więcej takich specjalistów (1) Piszę w imieniu Taty... "Chciałbym z całego serca podziękować Panu Dr.... nika84gd wspanialy lekarz (1) zabieg przeprowadzony 18 11 2009 bezbolesnie przez dr.Laskowskiego i... JANINA Dziękuję i POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Jestem po operacji kolana, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji.... Wiesław doskonaly lekarz (1) mialam b.silne bole w dole plecow,nie moglam sie prostowac, 3 roznych (!)... sylwia Zdecydowanie polecam! (1) Zabieg artroskopii przebiegł bez żadnych problemów. Minęło właśnie około 3-4... K.R. super specjalista (1) Bardzo dobry neurochirurg tylko jego polecam misza2006 Marta Stachura - opinia (3) Świetny lekarz ma złote ręce Marta Stachura Pytanie (2) Witam właśnie odebrałam wynik razonansu ,na poziomie C5/C6 lewoboczna... WIOLKA31