Ania - opinia (1) Decyzja o współpracy z Łukaszem Cieciora była bardzo dobrą decyzją. Pan... Ania Rafał - opinia (1) Polecam usługi biura nieruchomości Cieciora Nieruchomości. Dzięki... Rafał Kamila - opinia (1) Polecam biuro gorąco. Pan Łukasz Cieciora najlepszy agent w mieście.... Kamila
Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Łukasza Cieciora. Wiele razy dzwoniłam do niego z... Natalia Paulina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jego indywidualnych potrzeb. Pan... Paulina Alicja - opinia (1) Sceptycznie podchodziłam do współpracy z biurami nieruchomości i długo... Alicja Karol - opinia (1) Działając z właścicielem biura kupiłem swoje wymarzone mieszkanie. Pomimo... Karol Kamila - opinia (1) Polecam współpracę z tym biurem z pełną odpowiedzialnością. Świetnie... Kamila Stanisław - opinia (1) Współpraca z panem Łukaszem Cieciora była wzorowa. Towarzyszył nam w całym... Stanisław Jola - opinia (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni ze współpracy z panem Łukaszem Cieciora. Na... Jola Anna - opinia (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usługi Pana Łukasza Cieciora. Cały proces... Anna Dorota - opinia (1) Firma godna polecenia. Świetna współpraca z Panem Łukaszem Cieciora w... Dorota Karol - opinia (1) Dziękujemy za pomoc przy kupnie mieszkania. Pan Łukasz Cieciora jest... Karol Michał - opinia (1) Polecam jak najbardziej. Łukasz Cieciora bardzo szybko i sprawnie porusza się... Michał Dariusz - opinia (1) Jeżeli szukasz Biura Nieruchomości godnego zaufania, nie ważne czy przy... Dariusz Jowita - opinia (1) Pan Łukasz Cieciora to agent przez duże A jest profesjonalny , solidny, a co... Jowita Jan - opinia (1) Zdecydowanie polecam , Pan Łukasz - bardzo sympatyczna, miła i rzeczowa... Jan Damian - opinia (1) Polecam współpracę z biurem nam pomagał Pan Łukasz Cieciora. Same biuro... Damian Weronika - opinia (1) Bardzo sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja, bardzo dobry kontakt z... Weronika Elżbieta - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Łukaszem Cieciora. Pan Łukasz znalazł nam... Elżbieta