Po prostu rewelacja (1) Dla mnie bomba, fachowa i profesjonalna obsługa, włosy super ścięta a kolorek... Beata zaskoczona (2) Zmieniam salony \"jak rekawiczki\" i 2 m-ce temu trafilam wlasnie... Aga wreszcie dobrana fryzura... (2) szukałam długo fajnego fryzjera w Gdańsku, kierując się opiniami klientek... Paula
szok (1) Po wielu wizytach w przeróżnych salonach zostałam utweirdzona w przekonaniu,... syria afro-women - opinia (1) Alternative to ciekawa alternatywa dla tych którzy w salonie oprócz... afro-women ...aż drżały mi nogi... (1) Dlaczego zapukałam do Alternative'u, odpowiedź jest prozaiczna - AWANGARDA... ZADowolona CZErwona... czas to pieniądz-nie w alternative:) (1) Zacznę od tego,że byłam tam dość dawno temu, ale nikt nigdy wcześniej... karolcia Poprawa (1) Przy ostatniej wizycie-pełna satysfakcja wzorki rewelacja!!!Włosy umyte...Tak... Darek Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim Club. Wreszcie znalazłam fryzjerów z prawdziwego... świeżo upieczona mama Super paznokcie! (2) Kilka dni temu zrobiłam sobie w tym salonie paznokcie akrylowe i muszę... Agnieszka Prawie.... (2) Korzystałem z usług tego salonu.Wycinałem sobie wzorki na skroniach, powiem... Darek wielki pozytyw (1) jestem klientka od sierpnia i co miesiac jestem zadowolona - tak akurat... Agnieszka dorota - opinia (1) Club odwiedzilam po raz pierwszy wczoraj..wyszlam odmieniona i... dorota rozczarowanie (1) moja opinia będzie chyba pierwszą negatywną na temat salonu Alternative..... rozczarowana klientka Pani Anita - polecam (1) Za pierwszym razem trafiłem w ręce fryzjerki, która poszła na łatwiznę -... Grzesiek Agata - opinia (1) Bardzo fajny salonik, miła obsługa, przyjemny klimat. Gorąco polecam! Agata Yes!Yes!Yes! (1) bardzo fajny lokal,miła obsługa,ja trafiłam w ręce pani Asi,bez zbędnych... Emilka super :)) (1) Polecam gorąco! Zwłaszcza panią Ewę!! Betty moje nowe ulubione miejsce ;)) (1) to jest miejsce, do ktorego chce sie wracac! nie raz w miesiacu ale... eterna Polecam (1) Polecam, choć na siłę nikogo bym tam nie zaciągała:) Wszystko poprawnie,... kam