POLECAM !!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona :D mam super obcięte włosy, wielkim plusem... Gosia przestrzeagm (1) stanowczo odradzam, miałam tam umówione czesanie ślubne, wszystko było... kasia Pozytywna Zmiana! (1) Zdecydowałam się na odważną zmianę. Rafałku fryzurka jest Super! Dzięki! Gosia
polecam (1) polecam bardzo Agnieszkę Pyżyk. Bardzo sympatyczna, kompetentna, super... obiektywna ROZCZAROWANIE (1) Zachęcona nowoczesnym image salonu, robiącą wrażenie stroną internetową oraz... zila Polecam za wyczucie stylu Klienta (1) Pierwsza wizyta styczeń- chciałam ściągnąć nieudany kolor. Odradzono mi... Dorota DZIEŁO SZTUKI:))) (1) POZDRAWIAM AGA WSZYSCY SĄ ZACHWYCENI, FACECI SIĘ OGLĄDAJĄ ZA MNĄ JAK NIGDY... IZUNIA Zdecydowanie polecam (1) Bylam u p. Agnieszki z dlugimi wlosami i jestem naprawde zachwycona. Wlosy... Agnieszka nie ryzykujesz - nie żyjesz (1) Nie zdarzyło mi się jeszcze, abym wyszła tak zadowolna od fryzjera! Świetna... emi Bardzo pozytywnie:) (1) Po licznych pozytywnych opiniach na stronie trójmiasta postanowiłam umówić... pati Rewelacja (2) Jako że korzystałam z usług Alternative po raz pierwszy nie bardzo wiedzialam... A.K. Ania - opinia (1) Długo szukałam dobrego fryzjera....no i znalazłam :) polecam Sebastiana :)... Ania Gorąco Polecam!!!!!! (2) Została mi polecona Agnieszka przez moje koleżanki z pracy które do niej... sylwia asia - opinia (1) byłam dziś tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni :) jestem bardzo... asia Dominika jak zwykle rewelacyjna! (1) Jak w temacie. Wizyty U Dominiki to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam... elle polecam (1) Byłam dziś pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, miałam wrażenie że... zadowolona klientka polecam:) (1) Miła obsługa, fachowi fryzjerzy, świetna atmosfera. W szczególności polecam... Mary Jestem bardzo zadowolona :) (1) Trafiłam do Alternative sugerując się pozytywnymi opiniami, jestem bardzo... Kasia fach w reku, ale kiepsko ze zrozumieniem prostych słow (1) Byłam u Pani Marty, która była bardzo miła, uśmiechnięta, zyczliwa, cały czas... Ania Mistrzostwo świata (1) Właśnie wróciłam od Radka. Pierwszy fryzjer, który mnie zrozumiał. Trafne... Iza