Dozować w dużych dawkach!!! :) (1) Alternative odwiedziłam po praz pierwszy i już na 100% wiem, że nie ostatni:)... Marta Adrian ;) (1) Trafiłam dzisiaj do tego salonu zupełnie przypadkiem i wyszłam przekonana, że... Ewa jestem bardzo zadowolona (2) Dziś byłam z reklamacją ponieważ miałam zbyt ciemne włosy od połowy... selene
Super! (1) Wcześniej byłam u Karola i już wtedy mi się spodobało to, co wyczarował z... Kaja super (1) Pierwszy raz korzystałam z usług Alternative i jestem bardzo zadowolona! Po... roksy Ania Pasz... - opinia (1) Polecam Martę z Rajskiej:) świetnie mi doradziła fryzurkę która mnie... Ania Pasz... POLECAM ! Domi i Piot :) (1) Już jakiś czas jestem klientką salonu. Korzystam z pomocy Dominiki lub... Monia na Rajskiej (2) Właśnie wróciłam od Marty. Nie przepadam za swoimi włosami, efekt pracy... Ala Pana Karola nie polecam ;/ (1) Jak zwykle umówiona byłam na wizytę u Dominiki (gorąco polecam zarówno ją jak... Ela m. - opinia (1) jestem zachwycona! odpoczywam tam. pełen profesjonalizm i sympatyczna... m. POLECAM!!! (1) Szczególnie polecam p.Asie (CH Familia). Fryzurka bardzo mi się podoba. Jest... Asia alternative Rajska (1) Bardzo polecam skorzystanie ze tego salonu.Tak ja wy czytalam te wszystkie... monika Pan Piotr- rewelacja (1) Pan Piotr jest zdecydowanie najlepiej czeszącym fryzjerem w trójmieście. Wie... Lucy meskie ciecie (1) Bylem u Sebastiana,gosc niezwykle staranny.Nastepnie bylem u Karola,totalnie... rambo SUPER !!!! (1) dłuuuugi czas poszukiwałam w Trójmieście dobrego fryzjera... zachęcona... Gosia Polecam (1) Byłam wczoraj pierwszy raz i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Fryzura... Kinga szczerze odradzam ;( (1) Piszę bo uważam że ten salon jest MOCNO przereklamowany. Cena jest zupełnie... niezadowolona WOW po raz pierwszy wyszłam od fryzjera z uśmiechem na twarzy! (1) Fajny salon, luźny klimat, dobra muza, baaardzo miła obsługa, świetni... Anka Sebastianie - dziękuję!! (1) Po wielu namowach koleżanek, regularnie korzystających z alternative, i... Gosia Same pozytywy (1) Kilka razy kręcąc się po CH Familia zwróciłam uwagę na nowoczesny salon... monianna