Revelka na 102 :D (1) odważyłam się - i było warto. zdecydowana zmiana, na lepsze rzecz jasna.... cebulka REWELACJA! (1) Chciałabym podziękować Pani Marcie za to, co zrobiła z moimi nudnymi włosami.... agata Pani Anetka (1) Na wizytę do Alternative wybrałam się ,z uwagi na dużą ilość pozytywnych... beniula
Superrrr! (1) Od niedawna jest klientką Alternanative ale w drugim salonie na... Natalia Szczerze polecam! (1) Szczególnie panią Dominikę, która mnie ścinała. Bardzo dobrze dobrana... Kamila Po prostu dziekuje! (1) Od dzis zamiast spidermana moim ulubionym superbohaterem jest MARTA!... Paulina MAXX :) (1) W końcu po długim czasie poszukiwań znalazlam.. a łatwo nie jest w moim... sylvja Mieszane uczucia (1) Zachęcona bardzo pozytywnymi opiniami postanowiłam, że spróbuje. Przez... sopotka lubię dzień, w którym planuję wizytę w ALTERNATIVE (1) cenię bardzo fachowość Szymona i jego osobowość.od dawna korzystam z jego... gaugamelka POLECAM (1) Jestem klientką tego salonu,w końcu znalazłam super fryzjera,doradzi... Monika Henna (1) Jestem klientką salonu już jakiś czas ale dopiero niedawno pierwszy raz... klientka idealne miejsce (1) czy jeśli powiem, ze jest to miejsce z którego wychodzę zawsze w pełni... Celina polecam (1) Byłam po raz pierwszy,ale napewno nie po raz ostatni.Byłam u Pani Dominiki i... ela POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyzenia ;) atmosfera w salonie rewelacyjna;)... grrr Marta - opinia (1) Zadowolic mnie fryzjersko nie jest łatwo ;p, ale Honoracie udalo s ie to... Marta rewelacja (1) Po komentarzach, które znajdują się poniżej niewiele więcej można dodać, bo... Paulina Super (1) Dziś byłam u Anety. Ostrzygła mnie super, doradziła, powiedziała jak... Ja Znalazłam idealny zakład fryzjerski (1) Chodzę do Szymona od kilku lat. Chodzi do niego również moja mama (po 70tce).... Iwona super (2) atmosfera super, fryzjerzy super, serwis super ale moze to dziwne najbardziej... Maciej rewelacja :) (1) do alternative "przyciągnął" mnie Szymon (pozdro serdeczne), do ktorego... futkerina