Naprawdę świetnie ! (1) Nie przepadałam za wizytami u fryzjera, ponieważ nigdy nie byłam w 100 %... Sara MIESZANE UCZUCIA (1) Odwiedziłam ostatnio Club Fryzjerski Alternative. Miałam do ułożenia włosy.... mała_mi POLECAM!! (1) jestem bardzo zadowolona :) byłam u Dominiki, świetnie mnie obcięła co... ewi
Polecam! (1) Jestem jednym z pierwszych klientow pani Dominiki i juz od samego poczatku... pan Krzys, stary dobry klient Kuciak - opinia (1) bylem dzis..i pewnie bede tam za niedlugi czas znow!;] bardzo fajnie.. bylem... Kuciak Suuuper (1) Odwiedziłam ten salon i szczerze mogę go polecić.Ostanio zmieniałam fryzjerów... klara Taki sobie ktoś - opinia (1) Własnie wróciłam z alternativu i jestem zawiedziona gdyż słono zapłaciłam za... Taki sobie ktoś Pan Piotr (1) Jestem bardzo zadolona jego podejściem do klientek (pomimo,że jedna... asik Anna S. - opinia (1) Zachęcona zamieszczonymi tu opiniami wybrałam sie na wizytę do Alternative w... Anna S. Nie polecam (2) Jestem rozczarowana. Fryzura. Było prosto za łopatki, miało być do prostej... Ula Piątek w Alternative (1) Wczoraj to był mój pierwszy raz w Alternative, piątkowy wieczór w rękach... Beatka rewelacja :) (1) dzisiaj po raz pierwszy odwiedzilam Alterntive Club i jestem bardzo bardzo... Żaneta Joanna - opinia (1) Niestety jestem zmuszona dołączyć do grona niezadowolonych klientek. W dniu... Joanna Rewelacja!!! (1) Radzę całkowicie oddać się w ręce stylistów (bo trudno nazwać ich tylko... Roma Super! (1) Chciałabym polecić wszystkim Pana Piotra, doslownie uratował moją głowe :)... Aleksandra Marzena - opinia (2) No ja niestety trochę negatywnie.Trafiłam do Alternative z takim niemodnym... Marzena Polecam paznokcie (1) Polecam wszystkim manicure. Chodzę tam na paznokcie i każde moje życzenie z... m... Naprawdę jakość jak z Londynu (1) Zachęcona artykułem w Glamour z pewną taką nieśmiałością udałam się do... Maxi Najlepszy w Trojmiescie (1) Powiem krotko. Pan Rafal i nikt inny. Napewno juz nigdy nie zmienie... Zachwycona Bardzo pozytywnie (1) Byłam w Alternative z polecenia mojej koleżanki. Muszę przyznać ze byłam... Asia