MARTA JEST THE BEST!!!! (6) Urodzinowa wizyta w alternative okazała się strzałem w 20 za trzy! Chodziło... potoolna !!!!POLECAM MARTE !!!! (4) po przeczytaniu wczesniejszych opinii zapisalam sie na pierwszy wolny termin... zanka Czy któraś była u Pawła ? (1) Czy któraś była u Pawła ? Heeksa
Rafał the Great :) (1) Ja polecam Rafała! Dzięki niemu jak zwykle mam świetną fryzurę, a poza tym... Marta rewelacja (2) polecam Anete - bylam pierwszy raz i naprawde super i w dodatku wizyta u... danka Super (1) Iławianki zauroczone totalną odmianą :) Ada i Seba - piękne dzięki. Do... Dorota mało kreatywnie (1) zapisałam się na pierwszy wolny termin. Trafiła mi się pani Wiola. Fryzjerka... ania Dobra alternatywa;-) (2) Szczególnie warte polecenia są usługi Wioli (która wyczarowała na mojej... Aga GENIALNA ADA (1) W zeszłym tyg postanowiłam "drastycznie" zmienić fryzure z włosów do pasa... ramoneska what is life orientation school subject (1) bb.txt open error Routraf how to write in malay (1) rbuevejt bwusxgpc jeurbbio zyprifhb dsuulfqu gyhbahxq pcxocdhj... Routraf KAROL - FATALNY ZGRZYT... (3) Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam się dzisiaj do salonu... Krótkim,... Małgorzata Leman nie dodawajcie tutaj opinii o CH FAMILII (1) ludzie - strasznie utrudniacie zycie innym, ALTERNATIVE ma dwie siedziby - na... zagubiona Domi - TAK, Sebastian NIE! (1) Byłam tam dwa razy. Strzygła mnie DOmi, byłam bardzo zadowolona :) doradziła... pozdraiwam Fantastycznie! (1) Kolejny raz skorzystalam z uslug salonu Alternative na Rajskiej i jestem... AGATA Godny polecenia ! (1) Pierwszy salon w Gdańsku jaki odwiedziłam i jestem absolutnie zachwycona.... Agish Gorąco Polecam :) (1) Z dzisiejszej wizyty i usługi jestem bardzo zadowolona.Farbowania i... Stelka ZADOWOLONA!!!!!! (1) Byłam pierwszy raz i wiem że nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona z Pana... Marta Sandra (1) Świetna atmosfera zbudowana podczas strzyżenia! Na dodatek boskie mycie i... Ania Dzięki alternative :) (1) byłam dziś strzyżona przez Sebastiana, widać że zna się na rzeczy, oraz co... Sylwia