MANIECZKI w Vivie/Galaxy - DLA KOGO TO?!?!? (10) Bo jakoś nie rozumiem tych białych rękawiczek, gwizdkó i " JAZDY!!!!" ;) Toż... Aquam jak dostać się na Hel? (5) promem a bardziej interesuje mnie jak z tamtąd wrócić właśnie promem lub... Jasiek do wynajęcia- pilne!!! (1) hey--- może macie jakieś namiary na mieszkanka? Poszukujemy 2-3 pokojowego... ona
szukam (1) hejka wszystkim poszukuje noclegu w Gdyni orlowo,czy ktos moze ma jakies... nikt hehe world press photo (1) Kto był? Jakie wrażenia? Tysia KTOS ZNA NOWY ADRES BLUE CAFE???? (1) bo ponoc zmienili lokalizacje (z powodow finansowych, oczywiscie ;) Musiccc wystawa psow rasowych (3) Kto idzie?serdecznie zapraszam... begibegi olimpiada (3) Czy wiecie gdzie w 3-mieście można oglądać olimpiade? Ja wiem ,że napewno w... gorgo gdzie można się bawić z większą grupą znajomych? (2) Pomóżcie - chcemy się spotkać dość liczną grupą, na całą noc i nie mamy... mide GROOVE COVERAGE bedzie ==> 29 Sierpnia 2004 (niedziela) (1) GROOVE COVERAGE bedzie ==> 29 Sierpnia 2004 (niedziela) <== w Gdansku !!! Maturzysta beach party (4) extra imprez super odwalona na Maxa zrszta co tu mowic taka ekipa Dj rzadko... Eliza M 28.08.2204 Gdańsk-Techno music factory (3) nie nazekajcie tak!!zadko sie zdaza zeby wciagu roku w trojmiescie odbyly sie... Warma beath party po..... (7) i jak wam się podobało??dla mnie bąba!!!ale za krótko!! cytrynka Kto wie gdzie będą jakieś imprezy na otwartym powietrzu na Pomorzu?? (3) Witam. Jak macie jakieś informacje gdzie i kiedy będą jakieś imprezy coś jak... Saku Czy Soho przyćmi mandaryniarzy? (2) Podobno już walą tłumy. gorgo Sklep turystyczny (5) Hej, mam pytanie, gdzie w Trojmiescie sa sklepy z artykulami turystycznymi i... Noi naprawa aparatow cyfrowych ? (4) Czy znacie w trojmiescie jakis serwis aparatow cyfrowych (oprocz tego w... Ren ważne:) (1) fuj kawiora DARMO SESJE PLENEROWE NA TERNIE TROJMIASTA !!! (1) Wiam! Wykonuje darmowe sesje zdjeciowe na terenie trojmiasta, dopiero sie... Wojtas "Prowadził nas los" - autostopem dookoła świata (2) "Bilet w jedną stronę, dwa plecaki, pięćset osiemdziesiąt trzy dolary i... Kinga