PARKING STOGI (2) Witajcie, co sądzicie na temat miejsc postojowych na plaży STOGI? Czy nie... AAA KRYM (1) mam do was male pytanko-czy ktos moze byl kiedys na Krymie?wlasnie niedlugo... kiddas Jarmark (2) Czy wiecie gdzie mozna znalesc rozkład imprez podczas Jarmarku... Kędzior
gdzie jest w 3mies. ANTYKWARIAT? (7) Mam pytanie dokładnie jak w tytule: gdzie w trojmiescie jest Antykwariat?... osia SZUKAM PRACY W ZAWODZIE CUKIERNIKA (4) Szukam pracy najlepiej na terenie trójmiasta w zawodzie cukiernika. Czy może... BASIA19 Gdzie w Trójmieście można kupić gadżety Pucca? (4) No właśnie, gdzie? Pomoże mi ktoś? vermis sopot party? (4) kto idzie? azja salon deggowskich (3) czy ktoś zna numer telefonu do salonu fryzjerskiego deggowscy na ulicy... anka213 Ich Troje (1) nie uwazacie ze bylo zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to... Steffen JAKIE IMPREZY W CZASIE JARMARKU...... (2) Wiecie może czy podczas jarmarki będą jakieś fajne koncerty? jeśli tak to... MIKI cos ciekawszego:):):):):):) (3) Nudziło mi się juz nieco w tym Trójmieście, a że niebardzo mam gdzie... molaaaa Ale tu u Was ruch???Ha ha ha.... (3) Jak w temacie.Liczba postów bije na łeb na szyję.Tylko się tak nie... nefretete23 jesteście tam???????????? (1) racja, weście ludzie piszcie cos bo to forum umrze....... molaaaa jaka impreza jest w czwartek w 'Pięknych...'? (1) Jak w temacie, chodzi mi o rodzaj muzyki/tzw. grupa docelowa :). ich stronka... bodzio Szukam Wspolokatorow!!!! (11) Chce wynając mieszkanie w gdansku od pazdziernika. Szukam... Agnes Oceń sam (1) Cześć! Zapraszam do słuchania i głosowania... Jaśnie Panienka czy ktoś rodził ostatnio na KLINICZNEJ? (2) jak w temacie tzn. chodzi mi o ostatnie miesiące - po remoncie czy coś się... Andzia szukam ciekawych stronek!!!! (5) Jak macie jakieś ciekawe stronki to dajcie mi linki!!! Będę bardzo... myszka18 STUDENTKA SZUKA WSPÓŁLOKATORÓW (3) POSZUKUJĘ WSPÓŁLOKATORÓW/WSPÓŁLOKATORKI OD PAŹDZIERNIKA W GDAŃSKU!!! BEDE... STUDENTKA Vacation flat for rent in Gdansk Old City (1) Vacation flat for rent Comfortably furnished one-room apartment with TV,... Grzegorz