Jak zostać wolontariuszem? (5) Już widziałem w jednym miejscu podobny post, ale nie było tam odpowiedzi,... Gutek Wojna....co nas czeka? (84) Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie... Inka-Inka Czy dojdzie do uni Polsko-Ukraińskiej? (7) Żyjemy w ciekawych czasach. Przez ostatnie ponad 2 lata wiele teorii... II etap szaleństwa
Wojna na Ukrainie jako pretekst do upadku państw narodowych i wprowadzenia "nowej normalności" (1) Wojna na Ukrainie jest ustawką celowo wywołana, aby pod pozorem niedoborów... Świat zwariował Prosiłam do pracy (3) Już trzy panie. Prowadzę działalność ogrodniczą. Już trzy panie z Ukrainy u... Ghghg flagi (2) czy propagowanie flagi białoruskiej jest zakazane? jad Cześć! (2) Czy jest tu mama , która ma do oddania ubrania dla dziewczynki 5 lat , jakieś... Mama dziewczynki Tłumacz przysięgły ukraińskiego (2) Cześć, szukam tłumacza języka ukraińskiego, który za darmo albo na prawdę za... asindzia Grupa Walentyna (2) Nazywamy się "Grupa Walentyna" ( https://www.facebook.com/GrupaWalentyna )i... T TV Solidarni z Ukraina (36) więcej czytelnik Spojrzenie na wojnę na Ukrainię rosyjskimi oczami (7) W polskiej przestrzeni medialnej dominuje przekaz, że to Rosja jest głównym... II etap szaleństwa Czy spotkanie premiera Morawieckiego z Prezydentem Ukrainy odbyło się w Kijowie? (1) Czeski premier Petr Fiala na Kijowskim spotkaniu z przedstawicielami Ukrainy... II etap szaleństwa Pomoc dla naszych sąsiadów z Ukrainy - tu na miejscu w bojanie ! (6) Witajcie, w naszej wiosce jest już spora grupa ponad 70 osób , głównie matek... MIKE_MIKE Pomysł wysłania polskich myśliwców mig29 dla Ukrainy - "To suwerenna decyzja Polski" (6) Sojusz obronny już się nie kryje. Naciska na wysłanie migów przez Polaków, co... informuję Uwaga na zielone ludziki (3) Co to ? To już wolno być rusofobem ? Niesłychane, jak rozmnożyły nam... łowca absurdów Kontrolowane przesiedlenie ludności (2) To co się teraz odbywa z przemieszczaniem ludności z terenów Ukrainy do... II etap szaleństwa Gdzie w Gdańsku można kupić flagi? (2) Chodziłem m.in. po sklepach z pamiątkami, Empikach i kwiaciarniach -... Gołębiarz z Prudnika Polacy ratowali skórę Zachodowi, teraz Ukraińcy robią to samo (4) W obliczu tchórzliwej i kunktatorskiej polityki Zachodu, Polacy wielokrotnie... łowca absurdów Pandemia ? Jaka pandemia ? Wojna ? Jaka wojna ? (34) Lud prosty boi się i pędzi do banku po pieniądze, by wykupić mąkę, cukier i... łowca absurdów CW24tv (1) Polecam