Jaki materiał do wykończenia balkonu (2) Witam, niedługo odbieram mieszkanie, mam pytanie : jakie materiał stosuje się... Ania tynk maszynowy knauf mp75 (2) witam mam pytanie gdzie mozna kupic duza ilosc tynku knaufa mp75 za rozsadna... Łukasz rury pcv zewnętrzne, gdzie najtaniej kupić? (1) chodzi mi o duży wybór, kątowniki i złączki dzidek
folia ogrodowa gdzie kupię? (16) Ogrodniczki, znów zwrócę się do Was z pytaniem. tym razem chodzi mi o... Asiunia-niezalogowana durasan? (1) Ktoś ma? Używa? Jak się sprawuje? melba nnt. Gdzie kupię taki płot drewniany ? (4) Hej, potrzebuję coś takiego jak w linku, ale na nietypowy wymiar, wiec... Daria_P poszukuje (1) szukam taniej hurtowni ,sklepu gdzie kupie bloczki betonowe z transportem... kop99 tanie okna PCV z montażem, kto poleci ? (4) jak w temacie, potrzebuję wymienić okna w 3 pokojowym mieszkaniu, zależy mi... Anna proszę o pomoc w zakupie tv (2) zamierzam kupić tv, proszę o opinie i doradztwo w w/w kwestii. Wybrałam lg... Monika pompa ogrodowa - jaka ? (1) Witam, prosze o rade w kwestii wyboru pompy ogrodowej. Ma słuzyć do:... monika ziemia do ogródka (1) witajcie, czy ktoś się orientuje gdzie w rojmiescie lub okolicy, dostane w... ogordniczka Gdzie zamówię NAJTANIEJ Okna??? (4) Chodzi mi o zwykłe białe plastiki, ale jak najtańsze. Orientujecie się może... Magda gdzie w trójmiescie kupic łózko (6) witam jak w temacie gdzie kupie w miarę nie drogie łózko do sypialni takie... ola Kuchnia pod zabudowe Pruszcz?? (4) Czyt może ktos zamawiał kuchnię pod zabudowę w Pruszczu na giełdzie?? Jeśli... marta pomysł na wnetrze (1) witam miał już ktoz może mebelki z firmy toptrendymeble? anka1234 drewno kominkowe (4) Witam,poszukuję namiarów na dobrego i do dogadania (kwestia rozmiarów drena)... Basia drzwi wewnątrzlokalowe. (15) Gdzie kupić drzwi wewnętrzne... dobrej jakości i niedrogie... montaż mnie nie... zapytana sprzęty do domu z internetu :) (14) Miałam problem z tytułem. Chodzi mi o to czy ktoś z Was może kupował sprzęty... madzia-16 Doradzicie ? okna/drzwi (1) Muszę wymienic drzwi .Jakie koszty mnie czekają ,czy znacie jakieś sprawdzone... Nata Dobre sklepy z akcesoriami drzwiowymi, co polecacie? (1) Cześć. Właśnie urządzamy z mężem mieszkanko. Zostały nam w zasadzie same... Lilia