wyposażenie szuflad PEKA (1) gdzie mogłabym w gdańsku kupić wkład na sztućce? Mam dość zakupów przez internet szeee Okna plastikowe: dobre i tanie. Coś polecicie? (5) Macie sprawdzoną dobrą firmę do wymiany okien? Fajnie żeby nie było tam... *Ruda* starke/porcella (1) czy w centrum matarnia dalej istnieje sklep porcella... chba ze znacie inne... onna
szukam - obrzeze blatowe (1) Szukam obrzeza do blatu kuchennego 35mm. Chodzi mi o obrzeze PCV (2mm... forumfan Odkurzacz bez workowy czy jednak na worki ??? (12) Witam chciałbym prosić o doradzenie kupna odkurzacza najlepiej firmy... zakochana odpływ liniowy do prysznica (3) hej, czy orientuje sie ktoś gdzie mogę kupic odpływ liniowy do prysznica ale... eedit ikea w gdańsku (2) Jak najszybciej dojechać? asia sklep z akcesoriami meblowymi w Rumii (4) czy wiecie na jakiej ulicy jest moze taki sklep? sara-03 Gdzie mozna kupic część do rolet wewnetrznych materialowych (2) Czy ktos sie orientuje, gdzie w Trojmiescie mozna dokupic czesci do rolety... magda Gotowe zestawy mebli kuchennych- co myślicie? (4) Co myślicie na temat w miarę tanich gotowych zestawów mebli kuchennych- np.... Aga DOBRE KOLEKTORY SŁONECZNE (2) Witam Polećcie mi jakieś dobre a niedrogie kolektory słoneczne , raczej rurowe adam okna (6) byly juz rozne watki ale generalnie chodziło o okna do mieszkania. ja... monia13 jaką zmywarkę polecacie (7) Witajcie, planuję zakup zmywarki. Jaką polecacie? mara_602 rolety zabezpieczające (1) Witam, Chciałaby zamontowac rolety zabazpieczające, ale ceny w Gdańsku +180... wuzia MEBLE DO NOWEGO MIESZKANIA (5) Witam Właśnie odebrałam mieszkanie we Wrzeszczu Quatro Towes, potrzebuję... asia Komoda/szafka komputerowa. (1) Poszukuję szafki/komody komputerowej, na zasadzie takiej, żeby były... Bombelkowa Płyta mleczna plexi (8) Witam, czy nie wie ktoś gdzie można w Trójmieście kupić mleczną plexi?... Spirit Szukam Tanie okna (2) Witam serdecznie Szukam firmy, która ma najlepsze ceny okien. Nie zależy mi... Ja projekt łazienki z wykonaniem? gdzie w Gdańsku? (10) jw. zastanawiam się czy w marketach typu castorama, obi czy leroy merlin... Kasieńka79 Sypialnia (10) Witam Obecnie jestem na etapie kupna mebli do sypialni. MOzecie cos polecic?... gabryska88