schody wewnętrzne (1) gdzie i za ile można nabyć schody ,najlepiej do samodzielnego montażu? emodrzew czy ktoś doradzi jakąś metamorfozę stół +krzesła ikea (4) http://img593.imageshack.us/img593/792/jokkmokkstoikrzesa41352.jpg... goralka nnt. Gdzie kupię czarną okleinę meblowa w Gdyni?? (2) jak w temacie, mega pilna sprawa, pomozcie:)))) daria_P
Czy ktoś wie ? (4) Czy kto wie gdziemozna kupic tania szafe narozna ? chce umiescic ja w pokoju... Anka0310 drzwi wejsciowe (1) witam! Szukam w miarę dobrych drzwi zewnętrznych ( wejściowe do mieszkania w... x-s szafa (23) drodzy forumowicze :) szukam solidnej szafy wnękowej. Moglibyście mi polecić... mieszkanka Poszukiwanie taniej szafy - stolarz czy firma? (26) Witam, mam do zabudowania wnękę. Miejsce jest nie widoczne dla gości,... Terka meble do łazienki (6) ile mogą kosztować meble na wymiar do niewielkiej łazienki? może ktoś może... Ja-Aga Jaka jest różnica pomiędzy kotłem na górne i dolne spalanie?? (1) Witam Jaka jest różnica pomiędzy kotłem na górne i dolne spalanie??... Krzyś zasłony i firanki do pokoju dziecięcego (1) gdzie kupię jakieś ładne, a może macie pomysły na jakąś inną fajną aranżacje... ziuzik tynk mineralny zewnętrzny (1) gdzie mogę kupić tynk mieralny tani zewnętrzny w Gdańsku - zalezy przede... rekin domofony (2) Gdzie dostane słuchawkę do domofonu do bloku.? zanka Tapety (5) witam gdzie w gdańsku dostane tanie i ładne tapety.dziekuje Monika20 drewno do kominka - gdzie? (3) witam! gdzie najtaniej można kupić drewno do kominka? mój mail... emi3city chyba nnt. Siatka zgrzewana - producent 3city i okolice? (3) poszukuję siatki zgrzewanej z drutu 2,5 mm średnica oczka 25 mm / wymiary... emi3city kafelki (4) Obejrzałam wszystkie mozliwe kafle do łazienki w Leroy,Ciastoramie,Obi, Nomi... Melpomena Gdzie najtaniej cement? (5) Mam nadzieję, że odpowiecie zanim Admin przeniesie wątek ;) musimy... AgusiaGda drewno do kominka? (5) gdzie kupić? moj mail emi3city@wp.pl emi3city gdzie kupić kominek?najlepiej okolice Gdyni (3) czy może mi ktoś polecić konkretny sklep gdzie zakupię kominek?chodzi mi o... doka rolety żaluzje (12) szukam sprawdzonej firmy zajmujacej się montażem żaluzji drewnianych i rolet,... Iza