Kasia (1) Bardzo wysokiej jakości jedzonko, świeże i bardzo estetycznie podane, a na... Kasia Maaaj - opinia (1) Bardzo fajna włoska knajpka :) Klimat w miejscu bomba :D Jedzonko wysmienite.... Maaaj bez zachwytu (1) nowy, mało oryginalny lokal. W Gdynii jest już wiele podobnych miejsc, menu... mucha
zdecydowanie nie polecam (1) Niestety nie polecam tej restauracji. Razem ze znajomymi udalam sie w... xxx Super (1) Po prostu super. pełen zachwyt . rewelacyjne jedzenie . polecam Andrzej Pysznie. (1) Co jak co, ale pizze o nazwie ,,Cozzi" polecam absolutnie wszystkim koneserom... Luna Polecam wszystkim (1) Byłam w restauracji z przyjaciółką. Często chodzimy po restauracjach i... wybiera co dobre Cóż ... szkoda "gadać"?! Nie polecam ... :(( (1) Byłem z rodzinką jeden jedyny raz, tak na spróbowanie i ... w czasie jedzenia... Dany Hm... (1) W owej restauracji bywaliśmy nie raz, nie dwa. Z każdą wizytą mam wrażenie,... chcemybyćsobą Polecam ! (1) Karta dań urozmaicona, jedzenie bardzo smaczne i ze świeżych produktów (mule... Joca obsługa- pomyłka (3) Jakość potraw nienajgorsza- smacznie. Kelner i kelnerki nie maja pojęcia o... Aga Bardzo polecam ta nowa knajpke! (1) Jedzenie z menu niezawsze da sie "rozszyfrowac" patrzac na karte, ale w smaku... Tomasz przeciętna (1) Pomimo fajnego wystroju, kameralnego klimatu oraz bardzo ciekawej karty dań... Kasia Pierwsze wrażenie pozytywne (1) Pierwsza wizyta podczas której spróbowaliśmy pizze - była smaczna (taka jak w... KJ GORĄCO POLECAMY, NA PEWNO TAM WRÓCIMY!!! (1) Zorganizowaliśmy w ZiZi spotkanie firmowe dla kilkanastu osób, z czystym... Olivia&Wojtek polecam (1) Po raz kolejny pełne zadowolenie, polecam, tak trzymać Remiik75 Nie polecam (1) Niestety pierwsze wrażenie okazało się mylne...Niby wszystko ładnie, pięknie... Zawiedzeni Masakra (5) Naprawde najgorsza włoska restauracja.. o ile wogóle można nazwać ją włoską..... Chydy Niestety ... (6) Na początku bardzo ucieszyła mnie obecność nowej, włoskiej restauracji na... Axis^3City Niezadowalające podejście... (2) Po pozytywnej pierwszej wizycie w tej restauracji, zdecydowaliśmy się na... Kiki