polecam (1) smacznie (krem pomidorowy wygrywa), miła obsługa, fajny klimat misio NAJLEPSZA W GDYNI ! (1) Dwie rzeczy są najważniejsze w dobrej restauracji. Zawsze zwracam uwage na... Miki Dobre jedzenie, średnia obsługa (2) Jedzenie bardzo dobre - porcje spore, szybko podane, produkty świeże.... Karolina
Przemiły obiad noworoczny (1) Odwiedziliśmy Cozzi pierwszy raz, ogólne wrażenie bardzo pozytywne.... Magda Rewelacja (1) Byłam tam wczoraj, tj. 03.12.2012 po raz pierwszy. Razem z siostrami... Hania zawiedzna (1) Z ta restauracja wiązałam duże nadzieje, szczególnie, że słyszałam same dobre... Ania Polecam (1) Byłam w Restauracji kilkakrotnie i za każdym razem wyszłam zadowolona.... Karolina Polecam:) (1) Jakośc przygotowywanych potraw bardzo dobra, jedzenie naprawdę smaczne. Można... Hania rozczarowanie (1) Restaurację wybraliśmy na sobotni obiad za namową znajomych. Zaczęło się... Kamila Rrr - opinia (1) Szalenie miłe zaskoczenie. Obsługa miła - co ostatnio jest rzadkością w... Rrr obsługa??!! (3) Cozzi odwiedzam regularnie. W ostatni weekend byłam tam zarówno na sobotnim... Karola Tomasz - opinia (1) Byłem kilka razy klientem tej restauracji , za każdym razem mówiąc sobie... Tomasz Rewelacja (1) Wybrałyśmy się w zeszłą sobotę z koleżankami do Cozzi z czystej ciekawości.... PS Generalnie na plus (3) Na plus: - fajny wystrój i miła dla ucha muzyka - ciekawe menu - naprawdę... Ela sama nie wiem (3) Sprzeczne uczucia. BYłam 4 razy. Pierwsza wizyta-wszystko super , jedzenie i... klientka Zachwyceni (1) Przepiękny wystrój lokalu stwarza od razu po wejściu bardzo pozytywne... Mara bardzo dobre jedzenie (1) co do jedzenia to w żaden sposób nie mogę się przyczepić co do ogólnego... Arturo Zdecydowanie polecam, wspaniała atmosfera:) (1) Jako fanka włoskiej kuchni wszystko co w menu Cozzi dla mnie brzmi... Karolina polecam (1) wystrój,klimat miejsca bardzo dobry, jedzenie wyborne, wybór dań urozmaicony... BS Miło i pysznie (1) Jesteśmy stałymi klientami. Mila atmosfera,przyjemny wystrój, pyszne... Aneta