Rodzinny obiad (1) Wybrałam ten lokal, ponieważ słyszałam o nim od znajomych.Dodatkowo zachęciły... Aga NAJWIEKSZY MINUS ZE MAŁO STOLIKÓW I BEZ REZERWACJI NE PODCHODZ W WEEKEDN (2) NAJWIEKSZY MINUS ZE MAŁO STOLIKÓW I BEZ REZERWACJI NE PODCHODZ W WEEKEDN P Bardzo smacznie (1) byłam tam tylko 2 razy i zawsze wychodziłam zachwycona ,jedzenie super... Sylwia
Polecam w 100% (1) Super jedzenie, super klimat, super obsługa! Nim się skończy jedną wizytę już... Emma Po raz pierwszy i ostatni odwiedzilem ta niby wloska restauracje. (1) Wchodze i czekam 2 minuty zanim ktos sie zainteresuje i zproponuje stolik,ale... www super miejsce (1) serdecznie polecam, pyszne jedzenie, miła obsługa, zawsze czysto, pachnie... Agnieszka Sos pomidorowy !! (1) Miałam okazję spróbować kilku-kilkunastu dań z karty i z każdą kolejną wizytą... obiektywna WŁOSKIE JEDZONKO (1) PYSZNE I ŚWIEŻE JEDZENIE,KALMARY BAJKA POLECAM WSZYSTKIM CO LUBIĄ DOBRĄ... MATI Paulina - opinia (1) Była to moja pierwsza wizyta w Cozzi, byłaby idealna, gdyby... dzień... Paulina REWELACJA (2) Cudownie klimatyczne miejsce z pysznymi potrawami. Idealne na rodzinny obiad. adan Nic specjalnego. (1) Zostaliśmy bardzo miło przywitani przy wejściu przez właściciela lub... Ania Nie idżcie tą drogą (6) Jedzenie jak z najgorszego baru komunistycznego: cielęcina twarda, sosy z... Kobieta mi sie nie podoba (1) jak wyzej paula polecam (1) wszystko spoko - jedzenie, obsluga, wystroj. Ceny tez do zniesienia, ale 7 zl... gosia t. miła kolacja (1) Jestem stałym klientem cozzi i przyznam że dziwią mnie niektóre złe opinie w... zegi ZNIESMACZONA (1) Bardzo długo zastanawiałam się,czy dodawać tą opinię zwłaszcza,że już kiedyś... ZNIESMACZONA Zawsze dobre jedzenie! (1) Naprawdę polecam! Nie ma sie ci O rozpisywać, bo jedzenie jest super!!!! Stała klientka Iiii..? Nic. (2) Niestety. Miłe złego początki. Restauracja nie żyje. Karta bez zmian. Menu... Były bywalec Tragedia (5) Byliśmy pierwszy i najprawdopodobniej ostatni raz. Zaczynając od początku,... xyz smacznie, ale... (4) W Cozzi byliśmy kilkakrotnie, za każdym razem jedzenie nam baardzo smakowało,... agata