ot, sieciówka; co do obsługi... (1) Kawa bardzo dobra itd. Klimat i wystrój ok, nie jest to szczyt fantazji, w... Michał Pani blądynka z kręconymi włosami (1) Pani która odpowiada za robienie kawy i herbaty w tej cukierni jest arogancka... Kamcia za nieświezy towar odpowida własciciel albo kierownik sklepu (1) Moje zdanie jest takie, że ktoś zajmuje się zamówieniami i jak zamówi za... ewa
Słabo... (1) Cukiernia "schodzi na psy"... Wciskają nieświeży towar. Notoryczna zmiana... Była Klientka Personel (1) Obuwie personelu jest tragiczne, jedna z kelnerek nosi klapki basenowe i do... Klientka NIE POLECAM!!!! (3) Zamówilam dla dziecka tort ze zdjeciem i szczerze odradzam zakup w tej... Aleksandra Po raz drugi porażka. (1) Bardzo mi przykro, ale już drugi raz kupiłam ciasto z pleśnią. Za pierwszym... Monika spleśniało ciasto (2) no cóż, placek rabarbarowy zapowiadał się wspaniale a dostałam na Długiej... tojtoj kasia_050302 - opinia (1) Nie polecam tego miejsca gdyż mam niemiłe wspomnienia z tej cukierni. Nie... kasia_050302 Don_Mariano - opinia (1) Żenada! Moja ulubiona cukiernia, a tu taka wtopa. Kupiliśmy kawałek pysznego,... Don_Mariano Zdecydowanie tak (1) Od pierwszego zakupu istnieje w Gdańsku dla mnie tylko ta cukiernia . Szkoda... mika Pozytyw!! (1) Ciasta super, palce lizać, odkąd ich poznałam nie istnieją dla mnie inne... maszan