DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33

Ja - ocena (1) Szukam osób poszkodowanych przez firmę DPD(sprawa trafi na policje i do... Ja Natalia - ocena (1) Przekierowali sobie moja przesyłkę do żabki i zero informacji. Przez co... Natalia spioch507@gmail.com - ocena (1) Nie polecam unikajcie tego kuriera spioch507@gmail.com
Alex - ocena (1) Szok , nigdy nie polecam Alex Darek - ocena (1) Masakra!Zerowy kontakt z kurierem mimo 4 godzin prób! Czekałem na bardzo... Darek Joanna - ocena (1) Pan kurier Szymon ,niekompetentny ,arogancki nie odpowiadał na telefon celem... Joanna Justyna - ocena (1) W związku na zawartość oraz gabaryty zamówiłam towar z usługą kurierska,... Justyna Alicja - ocena (1) 4 grudnia wysyłałam dużą, ciężką paczkę. Jej historia zakończyła się na... Alicja Marko - ocena (1) Dwukrotnie kurier porzucił paczki na klatce schodowej. Trzecia paczka... Marko Piotr Ziajka - ocena (1) gorszej firmy nie znam a szczególne dziadostwo w oddziale w Sopocie Piotr Ziajka ona21 - ocena (1) Dno dna. Już lepiej zamawiać do paczkomatu. Na pochybel kurierom i firmom... ona21 Jarek - ocena (1) Odbieram dużo przesyłek z DPD i InPostu. Paczki DPD przekierowuje na punktu... Jarek Izabela - ocena (1) Polecam Dpd ! Kurier P. Mateusz obsługujący Borkowo super człowiek! Bardzo... Izabela Kamil - ocena (1) Firma postanowiła samodzielnie zmienić adres doręczenia paczki na punkt inny... Kamil Zofia - ocena (1) Najgorsza firma kurierska. Nie będę korzystać i nie polecam. Czas oczekiwania... Zofia Magdalena - ocena (1) Straszne. Od kilku dni czekam na paczkę. Przekierowałem ja z jednego adresu... Magdalena Marzena - ocena (1) Nigdy więcej z tej firmy kurierskiej nie skorzystam. Zostawiają przesyłkę u... Marzena J - ocena (1) Najgorsza firma kurierska. Kurier, który miał odebrać paczkę, przez 2 dni... J Anna - ocena (1) No ja nie wiem, żyję w Narnii? Mieszkam w Gdańsku na Chełmie. Korzystam z... Anna Sonia - ocena (1) Dno i metr mułu. Począwszy od kuriera, a skończywszy na infolinii (...). Sonia