DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33

Klient - opinia (1) Brak slow na jakość usług tej firmy Klient Beata - opinia (1) Nie wiem po co dostajemy telefon do kuriera który i tak nie jest odbierany,... Beata Gdynianin - opinia (1) Firma kogucik, jak oni jeszcze są na rynku z takim fatalnym stanem usług.... Gdynianin
Agnieszka - opinia (1) RAZ zdarzyło mi się, że Kurier DPD nie robił problemów. Poza tym zawsze jest... Agnieszka Wiesław - opinia (1) Przez dwa dni nie doręczyli przesyłki tłumacząc się że odbiorcy niezastali.... Wiesław Jagoda - opinia (1) Kurier obsługujący dzielnicę Gdańsk-Śródmieście to najgorszy (...) jakiego... Jagoda odbiorca - opinia (1) dno! nie potrafia dostarczyc przekierowanej paczki do punktu pick up- ktos... odbiorca Magda - opinia (1) Dramat. Żadnych widełek w dostawie. Naprawdę uważacie, że odbiorca będzie 24h... Magda odbiorca - opinia (1) gdynia redłowo , kurier mateusz - ktos powinien sie w koncu zajac to osoba... odbiorca Janusz - opinia (1) Czy ktoś wreszcie w tej firmie zrobi porządek z kurierem Kamilem który... Janusz Zniesmaczony i wściekły - opinia (1) Mój rejon (Gdansk-Siedlce) obsługuje kurier Szymon który robi co chce robiąc... Zniesmaczony i wściekły Miki - opinia (1) Nowy kurier z Oliwy masakra. Brak kultury, gburowaty jakby pracował za karę.... Miki K - opinia (1) Nie polecam firmy dpd. Siedzę dziś w domu cały dzień i czekam na... K Marek - opinia (1) słabe brak kontaktu z człowiekiem - a palety stoją trzeci dzień w magazynie... Marek Morena Gdańsk - opinia (1) Mimo że byłem w domu kurier zaznaczył że nikogo nie było po prostu nie chce... Morena Gdańsk MAREK - opinia (1) Kurier michal się obraził ze nazwałem go kłamcą i nie dostarcza paczek tylko... MAREK Niepołomicka - opinia (1) Żenada. Nadawca mojej przesyłki nie wpisał numeru mieszkania pod który ma... Niepołomicka DPD Dramat - opinia (1) To samo u mnie, paczki nigdy nie trafiają do mieszkania. Kurier zostawiał je... DPD Dramat Zaczarowany i rozczarowany - opinia (1) Zmieniasz datę na po pojutrze i miejsce dostarczenia na inny adres jeszcze w... Zaczarowany i rozczarowany Niezadowolona klientka - opinia (1) Myślałam , że tylko ja mam problem z firmą DPD widzę jednak , że słynie z... Niezadowolona klientka