DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

Marek - opinia (1) słabe brak kontaktu z człowiekiem - a palety stoją trzeci dzień w magazynie... Marek Morena Gdańsk - opinia (1) Mimo że byłem w domu kurier zaznaczył że nikogo nie było po prostu nie chce... Morena Gdańsk MAREK - opinia (1) Kurier michal się obraził ze nazwałem go kłamcą i nie dostarcza paczek tylko... MAREK
Niepołomicka - opinia (1) Żenada. Nadawca mojej przesyłki nie wpisał numeru mieszkania pod który ma... Niepołomicka DPD Dramat - opinia (1) To samo u mnie, paczki nigdy nie trafiają do mieszkania. Kurier zostawiał je... DPD Dramat Zaczarowany i rozczarowany - opinia (1) Zmieniasz datę na po pojutrze i miejsce dostarczenia na inny adres jeszcze w... Zaczarowany i rozczarowany Niezadowolona klientka - opinia (1) Myślałam , że tylko ja mam problem z firmą DPD widzę jednak , że słynie z... Niezadowolona klientka Tomasz - opinia (1) Tragedia mimo że byłem w domu kurier zaznaczył że nikogo nie było po prostu... Tomasz Alicja - opinia (1) Jaja sobie robicie tam z ludzi? Zero kontaktu, zero informacji, daty... Alicja Agata - opinia (1) Kpiną jest przekierowywanie paczek w dniu dostawy, nie dając żadnego czasu na... Agata wkopiecki@gmail.com - opinia (1) Jesteście firma beznadziejna a kurierzy kłamcami. Czekałem na odbiór paczek... wkopiecki@gmail.com Niezadowolona - opinia (1) Katastrofa!!!!! Kurier nie odebrał paczki.Dzwonilam na infolinie... Niezadowolona Bea - opinia (1) Widzę że nie tylko ja jestem niezadowolona z firmy DPD , czekam na paczkę... Bea maja - opinia (1) Najgorsza firma kurierska jaka tylko mogła powstać. Kurier nie dostarcza... maja ArturNM67 - opinia (1) DPD to jakaś pomyłka i katastrofa. Śmierdzące lenie kurierzy nie dostarczają... ArturNM67 Justyna - opinia (1) 4 paczki w tygodniu zamówione do paczkomatu, 4 razy wylądowały w punkcie... Justyna Kobieta - opinia (1) Nie polecam. Kurier dwukrotnie nie odebrał paczki, gdzie przedział czasowy... Kobieta Arkadiusz - opinia (1) Firma to dno najgorsza firma kurierska w Polsce nie korzystam więcej z tego... Arkadiusz XyTom - opinia (1) Jak zawsze katastrofa. Ta firma to porazka. Kurier przekierowuje paczki do... XyTom Ania - opinia (1) Odział w Gdańsku powinien zostać rozwiązany. Paczki, albo z magazynu nie są... Ania