DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

Andrzej - opinia (1) SOPOT Wcześniej było ok, ale teraz maja nowego kuriera i toi jest jakaś... Andrzej Julia - opinia (1) Skandal!!! Zamówiłam odbioru paczki ode mnie w ramach zwrotu, 3 zlecenia... Julia Emilia - opinia (1) Dostałam informację z allegro że kurier dostarczy dziś przesyłkę, więc mąż od... Emilia
Renata Krol - opinia (1) Nie przysłali e-maila ani nie powiadomili SMS nie mogę przekierować paczki... Renata Krol Katarzyna - opinia (1) Co z Wami jest nie tak!!! Od wczoraj 7.12.2021 czekam na przesyłkę Kurier nie... Katarzyna osowa - opinia (1) Kurier Gdańsk Osowa Totalne brak kontaktu ,notoryczne informacje o odmowie... osowa Agnieszka - opinia (2) Koszmar, jestem w domu, a dostaję sms-a, że przesyłka niedostarczona bo... Agnieszka Klaudia - opinia (1) Pani kurierka z uśmiechem na twarzy oznajmiła, że nie może wydać mi przesyłki... Klaudia Basia - opinia (1) Najgorsza firma jaka może być na rynku, kurierom nie chce się dostarczyć... Basia Wściekła - opinia (1) Najgorsza firma kurierska jaka może być.Wczoraj zamawialam paczkę z opcją... Wściekła kdhduyd - opinia (1) Kurierowi nie chciało się odebrać przesyłki, bo "za duży budynek". Oznaczył... kdhduyd Jarosław Majewski - opinia (1) Strata czasu na korzystanie z waszych usług straciłem tydzień na czekanie... Jarosław Majewski mijać ich z dala (2) Nadałem 2 paczki i myślałem, że dotarły. Po tygodniu dowiaduję się, że one... Autor Bielkówko - opinia (1) Bezczelność i arogancja do kwadratu. Z rana otrzymuję 2 smsy z info że... Bielkówko Andrzej - opinia (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z DPD. Stały problem z kurierem, który jest... Andrzej Alicja - opinia (1) Strach korzystać z usług tej firmy. Pan Stanisław (kurier z Gdańska) jest... Alicja Izabela Dz. - opinia (1) masakra, godziny dowiezienia od 6:00 - 23:30, no oczywiście nie mam nic... Izabela Dz. Kasia - opinia (1) Paczka zepsuta, zawartość pobita - dokładnie było oklejone że SZKŁO!... Kasia AM. - opinia (2) Koszmarny, bezczelny, chamski kurier Stanisław prosto ze Stogów!! Zawsze... AM. Leszek - opinia (1) Tragedia firma Tragedia firma. Kurier beszczelnie okłamał Żonę, powiedziała,... Leszek