DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Roman - opinia (1) Najgorsza firma z którą mam do czynienia pierwszy i ostatni raz. Od 24... Roman Nick - opinia (2) Ta firma to totalna porażka. Brak możliwości kontaktu z firmą. Nikt nie... Nick Aaaa - opinia (1) Wszystkie paczki nie wiadomo dlaczego są wysyłane z automatu do punktu... Aaaa
Zbig - opinia (1) Totalna porażka i nieporozumienie, nie wiem jak ta firma jeszcze działa na... Zbig Ewa - opinia (1) Totalna porazka. Żadnego sms o przesylce, zadnej wiadomości, ze przesylka... Ewa Beata - opinia (1) Szczerze odradzam korzystanie z usług tej Firmy w roli dostarczenia przesyłek... Beata Anonim - opinia (1) Kompletnie dysfunkcjonalna firma. DPD Gdańsk to kpina, żart i totalne dno.... Anonim Daro - opinia (1) Totalna kpina z klienta Kurier Paweł skłamał że odbiorca odmówił odbioru... Daro Katarzyna Bargiel - opinia (2) Ta firma nie zasługuje nawet na jeden. Kolejny raz mam pecha by na nich... Katarzyna Bargiel Radek - opinia (1) Brak kontaktu, kłamstwa o nie zastaniu odbiorcy. Przesyłki, również te... Radek Tomi - opinia (1) 3 osoby do odbioru paczki na kowalch i trzeba czekać 45minut. ze wszystkich... Tomi Zawiedziona - opinia (1) Dramat !!!!!! Kurier nie był u mnie ,a opis był, że ,,próba dostarczenia... Zawiedziona Zawiedziony klient - opinia (1) Płacę za kuriera i chce mieć przesyłkę do domu a nie takie byle co. Fajnych... Zawiedziony klient Joanna - opinia (1) Firma kurierska, która w regulaminie ma możliwość niedostarczenia przysyłki... Joanna Paweł - opinia (1) Kurier nie przyjechał po przesyłkę, a w systemie zaznaczył, ze paczkę ode... Paweł Unter - opinia (1) Bardzo nie solidna firma i kłamstwa o doręczaniu przesyłki Unter Niezadowolony klient - opinia (1) Kurier wogóle nie był z przesyłką a zaznaczył, że nie mógł doręczyć. Mało... Niezadowolony klient Dno, kompletne dno. (1) Firma DPD zatraciła wszelkie normy dobrej współpracy. Pracownicy zapomnieli,... Marek Dno (1) Kurier zamówiony w poniedziałek. Brak odbioru przez 3 kolejne dni. Do... Marcin masakra (3) Nie wiem, czy w ogóle jest sens pisania opinii, nikt i tak tego nie bierze... Mariola