DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

dno wodorosty i 100M MUŁU (1) Przesyłka gabarytowa-paletowa. Koszt 200zł. Zmieniliśmy datę na taką, żeby... Marcin Gawin Nie polecam DPD! (1) Nie polecam DPD, jeśli komuś zależy na terminowym dostarczeniu przesyłki!... Zawiedziony klient Porażka !!!!!!!! (1) Ten punkt nadaje się do likwidacji. Same nieuki tam pracują!!!!!! Obsługa... Miśka
Totalne dno (1) Od piątku 17.08 przychodzą SMSy że przesyłka jest do odbioru w punkcie na... Kasjopea Dno (1) Wszyscy kurierzy kłamią, ale to co odstawia DPD przebija wszystko. Co druga... Grzegorz Nie polecam (1) Zapłaciłam 15 zł za przsyłke Cały dzień czekałam w domu. Niestety dostałam... Gosia Żenada Porażka (2) Ta firma to totalna porażka,przesylki nie dostarczono mi przez 5 dni ,bo jak... Karolla totalne dno (1) nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 odbiorca Skandaliczna obsługa (1) Przesyłka, która zazwyczaj idzie 24h tym razem po 2 dniowym opóźnieniu, która... Klient (do dzisiaj) Autentyczna Opinia O DPD = (Dostawa.Przebiega.Dramatycznie), jeśli w ogóle do niej dochodzi... (1) Wyżej wypisane komentarze, opisujące prawdziwe działanie DPD mówią wszystko.... Krzysztof Żenująca firma (1) Dramat i tragedia. Omijajcie szerokim łukiem tą śmieszną firmę. Przesyłka nie... Mariusz Totalna porażka (1) Z gorszą firmą się nie spotkałam.dzwoni kurier z rana że ma przesyłkę i... Karolina nie polecam (1) przesyłka pobrani-owa dotarła terminowo a kasa gdzieś utknęła po 8 dniu nic... Rafal Dno i kupa mułu!! (1) Przesyłka miala dotrzec w tym dniu w ktorym przyszedl sms.... niestety....... Marko Co to jest DPD? (1) Jakaś tragedia. Kurier se jeździ jak chce, kiedy che i o której chce. Nic... Pawell Lekceważenie klientów (1) Kurier dwa dni pod rząd nie pojawił się po odbiór paczek, musiałam dzwonić... Aneta Słowo przeciwko słowu (1) W środę popołudniu została nadana do mnie paczka (wielkogabarytowa) z... Słowna Porażka na całej linii. (1) Ta firma, to jakiś okrutny żart. Paczka miała być dostarczona pod drzwi, tym... katastrofa nie firma (1) przysłali maila, że kurier będzie 1115-1315, zwolniłem się z pracy... Mariusz Obecnie najgorsza firma kurierska w kraju (6) Szkoda słów. Każdy umywa ręcę, w back office kłamią, że ponowili zlecenie,... Niezadowolony klient