DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

katastrofa nie firma (1) przysłali maila, że kurier będzie 1115-1315, zwolniłem się z pracy... Mariusz Obecnie najgorsza firma kurierska w kraju (6) Szkoda słów. Każdy umywa ręcę, w back office kłamią, że ponowili zlecenie,... Niezadowolony klient beznadzieja (1) Kurier nie raczył w ogóle poinformować o której będzie. Gdy zobaczyłem... Bartosz
Kurier się nie pojawił po odbiór paczki przez 2 dni. (1) Czekałam na kuriera (miał odebrać ode mnie paczkę) powyżej 2 dni. Brak... Mrta Szybka dostawa (1) Towar sprawnie dostarczony do punktu Dpd Pick Up w dniu dostawy skąd w ten... Seweryn Beznadziejna obsługa (1) Ta firma nie raz pokazała swą wyższość nad zamawiającym usługę ,ma za nic... Jacek Przestrzegam-DPD to kpina i żenada - słowem wielka pomyłka! (1) Zamówiłam kuriera po odbiór przesyłki (usługę opłaciłam z góry) - w... Iwona punktulność (1) w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy przesyłke dostarczona na Suchonino... maria Żenująca firma, oddział Gdańsk to jakieś nieporozumienie (1) Najgorszy kurier, z jakiego miałam pecha korzystać. Według systemu paczka od... Ar Nie polecam (1) (...) dzwonie i prosze go o podejscie do mnie do pracy z paczka, raptem 100... Marzena Masakra (1) Tragedia.. Po przekierowaniu paczki na inny adres żadnej informacji a... Tomasz Nie polecam (2) Czekam już trzy dni na paczkę nawet niea odzewu ,pierw że nie było nikogo w... Joo Lekceważenie klientów (1) Najgorsza firma kurierska, z jaką się spotkałam. Zamówiłam szafkę .Kurier... klient Jedna wielka pomyłka (1) Nie polecam tej firmy, robią sobie jaja kurier nie odbiera przesyłki mimo... Wioletta Nie polecam (1) Zero kontaktu z kurierem. Centrala nie wie, który kurier ma paczkę.Cały dzień... Ada Najgorsza firma kureirska z jaką miałem do czynienia ! (1) Dziś 05.12.2018 roku miał być do mnie dostarczona paczka, która była dużo... Klient mimo zlecenia kurier od 5 dni nie odebr (1) mimo zlecenia kurier od 5 dni nie odebral ode mnie przesylki. nikt nic nie... raff Gorzej nie było (1) Jeszcze nigdy nie zostałem tak osbłużony przez dostawcę paczki w tym... Krzysztof tragedia i brak poszanowania !! (1) Moja paczka 0000126046167U w dniu dzisiejszym 08-11-2018 w godzinach... klient nie odbieraja (1) Przepraszam ale dzwonię od godziny a tam i tak nikt nie odbiera... oni tam... zzz