DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Pan Kurier (1) nie polecam kurier opryskliwy utrudniający doręczenie paczki jężdzący tylko... iwona nie polecam (1) brak kontaktu z kurierem, ktory udaje glupiego i smieje ci sie prosto w... ngjhhg Żenada (1) Brak profesjonalizmu, na paczkę czekałem tydzień, zwodzenie, kłamanie, słaby... Tom-asz
Unikać jak ognia (1) Firma DPD to kompletny brak profesjonalizmu i szacunku do klienta. Na... Rafał Masakra! (1) Przesyłka zakupiona 07.06.2018 r. doszła do oddziału tego samego dnia, a do... Katarzyna Dramat! Nigdy więcej! (1) Kurier już dwa dni z rzędu nie odbiera przesyłki. Zostawia w DPD informację,... Mirosław Cagara Zawsze wszystko szybko i bez problemow (1) Kurier z Moreny świetnie pracuje. Wszystko na czas, przesympatycznie i... lorencja TRAGEDIA (1) Obserwuje na stronie gdzie jest moja paczka siedzac w domu caly dzien i... Krystian Tygodniowe przetrzymywanie przesyłki na magazynie (1) Przesyłka z umową od tygodnia znajduje się w Gdańsku. Nie można uzyskać... Dawid ŻART (1) Od dwóch dni staram się ustalić co z moją przesyłką bo nie odebrałem jej w... Maciek Najgorsza firma kurierska (1) Nie potrafią dostarczyć paczki, ciągle magazynowana w oddziale a w tym czasie... Niezadowolony TRAGEDIA!!!!! (1) Mamy piatek. W poniedziałek paczka była w Gdańsku. Do dnia dzisiejszego zero... Joanna firma wykonuje uslugi transportowe (1) Firma bardzo niesolidna, pracownicy i niskich kwalifikacjach brak możliwości... Szymanski Bronislaw Ta firma to jakiś żart. (1) Otrzymałem informację na maila, że paczka zostanie dostarczona w godzinach... gdańszczanin Po co kurier skoro i tak muszę jeździć do siedziby firmy osobiście? :/ (1) Już któryś raz z rzędu muszę ganiać za kurierem po Trójmieście :/. Nawet gdy... Karolina NEGATYW (1) Przesyłka nie dostarczona w określonym terminie, próby kontaktu w gdańsku -... klientka Grażyna (1) Najgorsza firma kurierska. Brak profesjonalizmu, rzetelności, uczciwości. Na... Grażyna reklamacja (1) Negatywna całkowicie!!! Sprawa dotyczy przesyłki o nr.0000103515418U brak... Władysław Cebula Zgubiona przesyłka (2) Przesyłka nadana w środę, od czwartku staram się skontaktować z kurierem... Natalia Rzetelność (1) Dpd jest najbardziej rzetelną firmą kurierską , zawiodłam się na ups,dhl a... Klaudia