DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Zawsze wszystko szybko i bez problemow (1) Kurier z Moreny świetnie pracuje. Wszystko na czas, przesympatycznie i... lorencja TRAGEDIA (1) Obserwuje na stronie gdzie jest moja paczka siedzac w domu caly dzien i... Krystian Tygodniowe przetrzymywanie przesyłki na magazynie (1) Przesyłka z umową od tygodnia znajduje się w Gdańsku. Nie można uzyskać... Dawid
ŻART (1) Od dwóch dni staram się ustalić co z moją przesyłką bo nie odebrałem jej w... Maciek Najgorsza firma kurierska (1) Nie potrafią dostarczyć paczki, ciągle magazynowana w oddziale a w tym czasie... Niezadowolony TRAGEDIA!!!!! (1) Mamy piatek. W poniedziałek paczka była w Gdańsku. Do dnia dzisiejszego zero... Joanna firma wykonuje uslugi transportowe (1) Firma bardzo niesolidna, pracownicy i niskich kwalifikacjach brak możliwości... Szymanski Bronislaw Ta firma to jakiś żart. (1) Otrzymałem informację na maila, że paczka zostanie dostarczona w godzinach... gdańszczanin Po co kurier skoro i tak muszę jeździć do siedziby firmy osobiście? :/ (1) Już któryś raz z rzędu muszę ganiać za kurierem po Trójmieście :/. Nawet gdy... Karolina NEGATYW (1) Przesyłka nie dostarczona w określonym terminie, próby kontaktu w gdańsku -... klientka Grażyna (1) Najgorsza firma kurierska. Brak profesjonalizmu, rzetelności, uczciwości. Na... Grażyna reklamacja (1) Negatywna całkowicie!!! Sprawa dotyczy przesyłki o nr.0000103515418U brak... Władysław Cebula Zgubiona przesyłka (2) Przesyłka nadana w środę, od czwartku staram się skontaktować z kurierem... Natalia Rzetelność (1) Dpd jest najbardziej rzetelną firmą kurierską , zawiodłam się na ups,dhl a... Klaudia Jednostronne zawieszenie usług przez DPD (1) DPD jednostronnie zawiesza realizację usług dla prywatnych / małych podmiotów... JB Śmiech na sali... (1) Od tygodnia moja przesyłka jest magazynowana w Gdańsku na Kowalach i nikt nie... Agnieszka kurier oburzony (1) Przesyłka miał byc dostarczona na 21 maja. Kurier przyjechał z przesyłką... Klient Najgorsza firma kurierska (1) W normalnych firmach kurier, jeżeli ma wątpliwości co do adresu to kontaktuje... Aaaaa123 Tydzień oczekiwania na dostawę!!!! (1) Paczka nadana przez Mediaexpert 16.05 do dziś nadal nie dostarczona a... RENATA Dpd poprostu porażka!!!! (1) Prawie 3tyg temu zamówiłam przesyłkę. Niestety nadawca wpisał zły adres ale... Karolina