DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Katastrofa (1) Dzisiaj jest sobota 18.05.2018. Od 15 maja DPD posiada moją przesyłkę.... M Beznadziejnie kurierzy (2) Kurier utrudnia odbiór paczki . Nigdy więcej nie skorzystam z tej firmy. I... Martyna najgorsza firma (1) juz 2 raz problem z paczką uważajcie to złodz... !!! avatar
Najlepsze firma kurierska w Gdanku (1) Bardzo często korzystam z usług firm kurierskich... najgorzej wypada Inpost,... Dorota Klient nie jest najważniejszy, (2) Od rana do 15,30 oddział nie miał czasu skontatkować się z nadawcą.... na... niezadwolonyklient DPD nie działa w Sopocie (1) Przesyłka opłacona wczoraj przez Sendit - kurier nie przyjechał. Dzisiaj... JK masakra (1) co to jest za olewanie ludzi.w piatek siedze w domu.kurier nie przyjecha.... pati Brak możliwości serwisowych doręczenia (1) Teraz wysyłają ludziom SMSy żeby paczkę odebrali sobie sami bo ...nie ma... piotr Nie stanowczo NIE! (1) Kurier nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na smsy dodatkowo podrobił... Kosidor Firma, która nie działa (1) Ponad tydzień czekałam na przyjazd kuriera. Nie zjawił się a mi minął termin... Katarzyna masakra (2) Firmo DPD ogarnij system obsługi waszych klientów, ponieważ nie można tak... Katarzyna dodzwonić się gdzieś dalej niż automat (1) na infolinii - mission impossible wuj Błędny adres ??? (2) Nie wiem z jakich map korzystają kurierzy DPD, ale po raz kolejny ważna... Wojtek FATALNA OBSŁUGA (1) W dn.13.04.2018 paczka powinna być dostarczona, od 7 rano leżała na... Magda Wszystko mają w poważaniu !!! (1) Jest piątek. Przesylka leży na magazynie od 7 rano. Kurier nie zabrał bo za... Rowerzystka Tragedia (1) Najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienie. A korzystam zawodowo z... MSGdynia OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tych konowałów z dpd,... Julita J. Żenada (1) Kurierzy i obsługa klienta jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Chyba czas... Kunia to robienie jaj z klienta (2) kurier w/g informacji sms-miał być w piątek w godz 9.30 -10.30 mamy południe... tadek niekompetencja (1) szok dostaję tel.do kuriera ten nie odbiera,przesyłka odesłana do DPD dzień... Hanna