DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Nie polecam dpd. (1) Paczka dwukrotnie anonsowana sms-em przez dpd, pierwszy raz na 20-go, drugi... Marta Buchla Dno, dno i jeszcz raz dno (2) Przesyłka do Gdańska dotarła szybko – 2 dni Potem przez pół miesiąca,... Eugeniusz Bardzo zadowolona! (1) Przesyłki docierają zawsze na czas, kurier sympatyczny, nigdy mnie nie zawiedli! Joanna T.
Nie polecam! (1) Najgorsza firma kurierska. Czekałem na przesyłkę cały dzień - kurier nie... Dimi Super dostawca (1) Nigdy żadnego problemu wszystko na czas i fachowa obsługa Arek NIE POLECAM! (1) Przesyłka warta dużo pieniędzy ginie bez śladu! Zamówienie "doręczone" -... Rafał Najlepszy kurier w trojmiescie (1) Z pozdrowieniami dla Pana Tomka. Najlepszy kurier w gdańsku. Zawsze wszystko... Aneta Borkowska Zmiana (1) Kiedyś bardzo nie lubiłam DPD. Jak miałam możliwość wybierałam inną firmę. Do... Agnieszka Tragedia!!! (1) Nie polecam tej firmy kurierskiej. Realizacja dostarczenia przesyłki - O.... xxx Nie polecam. (1) Czekałem w domu cały dzień, kurier DPD się nie pojawił, nie odbiera telefonu,... Krzysztof Ja POLECAM (1) Jak się zamawia kuriera to się ma informacje wcześniej, że będzie. Chciałem... Seba A u mnie wszystko ok (1) Zawsze można sie z kurierem dogadać. Jeszcze nie miałam problemu z dpd.... Agata To jakaś paranoja!!!!! (1) Kupiłem towar na allegro w zeszłym tygodniu kurier zostawił przesyłkę pod... Marek Wozniak Jestem zadowolona (1) Jestem zadowolona z firmy DPD, paczki mam zawsze na czas do tego w e-mailu,... Klaudia Jest mi przykro ! (1) Tragedia ! To co stało się z tą firmą. O przesyłki są zostawiane w punktach,... Maria Koszmar (1) Najgorsza firma kurierska, już nigdy nie skorzystam z ich usług. Zdecydowałam... Henryka Kulesza Dramat dramat dramat (1) Chciałam nadać przesyłkę- udało się to...za czwartym podejsciem...4 dni... W. najgorsza (1) Firma kurierska najgorsza z najgorszych z jakimi miałam kiedykolwiek do... Kasia Żenada (1) Przesyłki dostarczane o godzinie 22 to gruba przesada. I niestety to norma!!!... Ula Dramat (1) To co się dzieje w ostatnim czasie to koszmar. Przesyłki nie są odbierane... Rafał