DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

arogancka niesolidna firma (1) Zawiadomienie o przesyłce wysłano mailem 1 godz. przed czasem doręczenia.... Maria Szreder JAK NIE CHCESZ MIEC NIC NA CZAS TO SKORZYSTAJ Z NAS (2) Paczka miala byc dostarczona w ciagu doby idzie tydzień nadawca staje... Wiola Ta firma to żenada (1) Jesteście najgorszą firmą kurierską zatrudniacie ludzi niekompetentnych.... ludek
Dramat!!!!! (1) Jestem w szoku że ta firma jeszcze funkcjonuje!!!!!!! Nigdy w życiu żadnych... Karolina niekompetentny kurier (1) Paczka nadana 26 pazdziernika w lubelskim.oplacona.do 30 pazdziernika nie... mezczyzna niekompetentny kurier (1) BEZNADZIEJA !!! kurier zostawił przesyłkę u sąsiadów bez wcześniejszego... Małgorzata Nigdy więcej!!! (1) Koleżanka z Irlandii zamówiła mi paczkę do Polski. Dobra przystępna cena,... Maria PRZESTRZEGAM I ODRADZAM (1) Horror nie firma. Wczoraj tuż po godzinie 9 kurier Damian przysłał SMS że... Nabici w balona Gdzie osoby Odpowiedzialne za DPD (1) Czy ktoś kto jest dyrektorem lub menadzerem tej firmy nie zrobi porzadku z... Grażyna Nie polecam!!! (1) Tylko na NIE. Caly dzien siedzieliśmy w domu aby czekać na przesyłkę na... Maciek Masakra FIRMA (1) Jak najdalej od tej firmy kurierskiej. Szkoda słów na temat obsługi i... Marcin nierzetelni (1) Dostałam powiadomienie o dostawie paczki wraz z numerem kuriera. Po wykonanym... joanna Skandal !!! (1) Kurier zamiast doręczyć przesyłkę - z własnej "inicjatywy" wpisał... wkurzony na DPD DNO (1) Firma majaca w wielkim powazaniu klienta kurier beszczelny konsultanci nic... Mariola Tragedia (1) Szkoda że nie można dać minusowych . Zamawiam towar 2-3 razy w miesiącu ale... Oszczędna Żart (1) Polecam omijać szerokim łukiem, przesyłka od kilku dni na ich magazynie, ale... Niezadowolony Żenada! (1) O 17 zadzwonił kurier że ma paczkę ale że nie może znaleźć adresu z... Mariola Tragedia (1) Nie wydaja reszty ! Sama musialam wciagnac paczke 321 kg zal!! Zalamaa Dpd najgorsza firma. (2) Nigdy wiecej nie zamowie nic przez firme Dpd. Masakra kompletnie olewaja... M.S. Na Morenie zawsze idealnie :) (2) Dla mnie najlepszy kurier pod słońcem i szczerze polecam zarówno wysyłający... Joanna