DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Szkoda że nie ma ocen ujemnych bo dałbym maxa (1) Cały dzień na uwięzi w oczekiwaniu i pod telefonem - paczka nie dostarczona... tempur Kurier DPD Polska: brak dostarczenia przesyłki (1) Kurier DPD Polska nie kontaktując się z odbiorcą, ustawił informację, że... Marcin TRAGEDIA Obsługa na poziomie 0 (1) Notoryczne składanie skarg na kuriera z mojego rejonu, który nie przywozi... Klient
Aga - opinia (1) Zamówiłam części samochodowe do swojego auta, które nie były duże ale trochę... Aga Kurierzy nie wywiązują się ze swoich obowiązków (1) Jest to nie pierwszy raz kiedy zdarza się, że nie przywieziono mi paczki mimo... anonim :( (1) Siedze pół dnia czekam na paczkę .Czytam status a mnie niby nie było w... 3333 Najgorszy z możliwych przewoźników (1) Również i ja nie wytrzymałem "jakości" obsługi firmy DPD. Zdecydowanie... MS Firma kurierska która nie dostarcza przesyłek (1) Po rozmowie z niemiłą panią na infolinii dowiedziałam się, że firma może... Buba Szkoda czasu. Kurierzy bezczelni, opryskliwi. (2) Szkoda czasu. Kurierzy bezczelni, opryskliwi. Traktują klienta jak wroga.... Lukasz porażka (1) Człowiek siedzi pod domofonem w domu i czeka pol dnia a potem okazuje sie, że... Monika Najgorszy kurier (1) Na sam dźwięk DPD krew mnie zalewa! Przewożą mi paczki z pracy przynajmniej... Magda Jakaś totalna porażka (1) Jakaś totalna porażka, kurier w ogóle się nie kontaktuje, zostawia bez... Piotr Żenada (1) Paczki nie są dostarczane terminowo. Nie ma możliwości kontaktu z kurierem.... Maciej Wstyd (2) Syf kiła i mogiła jak następnym razem będę coś kupował i zobaczę że dostarcza... DD Beznadzieja (1) Brak możliwości odebrania przesyłki w godz popołudniowych i odsyłanie klienta... kasia porażka kolejny raz (1) Człowiek dostaje smsa, że przesyłka będzie danego dnia, po czym paczka nie... klient Tragedia (1) obsługa fatalna jak najdalej od DPD Gosc Beznadzieja!!! (1) Czekam na kuriera i czekam! Żaden nie przyjeżdża, nawet nie zadzwonił. Sam... Maniek Stanowczo nie polecam nie nie nie!!! (28) Tragiczna obsluga klienta w biurze obslugi. ... babka co odbiera tel gdy jej... Adam Skrajny nieprofesjonalizm i głupota (1) Czekam na przesyłkę pod adresem dostawy cały dzień i nic. Na infolinii... nick