DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Na Morenie zawsze idealnie :) (2) Dla mnie najlepszy kurier pod słońcem i szczerze polecam zarówno wysyłający... Joanna Umówiono późniejszy termin doręczenia (1) Kurier w dniu dostarczenia przesyłki, bez kontkatku, bez konsultacji "umawia"... dl Nowy Port Zawsze na czas i z dostawą do domu (1) Nowy Port Zawsze na czas i z dostawą do domu Gosia
Katastrofa (1) 3 Tygodnie temu: mala paczuszka, list, 3 pietro. Odbiorca w domu z noga w... Beate 4 zlecenia odbioru tej samej paczki po kolei (1) kurier olewa a DPD Kowale kryje manipulanta, kurier nie odbiera telefonu od... Piotr Dno dna (1) Najtańsza ale najgorsza firma na rynku usług kurierskich. Paczka ze Szkocji... Paweł polecam szczerze (4) Jedyna firma kurierska która dostarcza mi przesyłki szybko i w wyznaczonych... aga super:) :) (2) Bezproblemowo i na czas. Gosia Firma kurierska (1) Co to jest DPD która niby się nazywa firmą kurierską ha ha .Obsługa... kondrad Kilometrowe kolejki po odbiór przesyłki (1) od wczoraj probuje odebrac swoja paczke z oddzialu DPD Kowale, dzisiaj... Monika niedostarczenie paczki (1) Pomimo uzgodnienia z kurierem dostarczenia paczki pan zlekceważył uzgodnione... ALICJA Pan kurier Partryk - tragedia (1) Nie pierwszy raz, a dziś ponownie wchodzę na stronę statusu przesyłki i... JM Nigdy więcej DPD (1) Dramat i dno. Szczyt bezczelności to kurier próbujący mi wmówić, że nie... Maciek Ogółem (1) Obsługa nieprofesjonalna kurier nie ma szacunku do klienta a godziny... Monika Oszuści (1) Niestety mam bardzo złe doświadczenie z tą firmą. Kurier od tygodnia nie... Emilia mniej niż zero (1) Obsługa, terminowość dostawy, informacja zero albo jeszcze mniej! Od 13.06 (... Danuta Sympatyczni kurierzy (1) Z kurierami z moich rejonów (praca plus dom) zawsze można się dogadać. Paczk... Magda PATOLOGIA KURIERSKA!!! (1) To, co sie dziej w DPD Kowale jest nie do opisania. Czekam na paczke ponad... Krzysztof tragedia (1) Ta firma to porażka. Za każdym razem co tylko zamówię, nie otrzymuję tego na... Mery nie polecam (1) Paczka zagraniczna zgubiona w magazynie w Gdansku. Firma chce opisu jak... Dorota