DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Tragedia (1) Szkoda że nie można dać minusowych . Zamawiam towar 2-3 razy w miesiącu ale... Oszczędna Żart (1) Polecam omijać szerokim łukiem, przesyłka od kilku dni na ich magazynie, ale... Niezadowolony Żenada! (1) O 17 zadzwonił kurier że ma paczkę ale że nie może znaleźć adresu z... Mariola
Tragedia (1) Nie wydaja reszty ! Sama musialam wciagnac paczke 321 kg zal!! Zalamaa Dpd najgorsza firma. (2) Nigdy wiecej nie zamowie nic przez firme Dpd. Masakra kompletnie olewaja... M.S. Na Morenie zawsze idealnie :) (2) Dla mnie najlepszy kurier pod słońcem i szczerze polecam zarówno wysyłający... Joanna Umówiono późniejszy termin doręczenia (1) Kurier w dniu dostarczenia przesyłki, bez kontkatku, bez konsultacji "umawia"... dl Nowy Port Zawsze na czas i z dostawą do domu (1) Nowy Port Zawsze na czas i z dostawą do domu Gosia Katastrofa (1) 3 Tygodnie temu: mala paczuszka, list, 3 pietro. Odbiorca w domu z noga w... Beate 4 zlecenia odbioru tej samej paczki po kolei (1) kurier olewa a DPD Kowale kryje manipulanta, kurier nie odbiera telefonu od... Piotr Dno dna (1) Najtańsza ale najgorsza firma na rynku usług kurierskich. Paczka ze Szkocji... Paweł polecam szczerze (4) Jedyna firma kurierska która dostarcza mi przesyłki szybko i w wyznaczonych... aga super:) :) (2) Bezproblemowo i na czas. Gosia Firma kurierska (1) Co to jest DPD która niby się nazywa firmą kurierską ha ha .Obsługa... kondrad Kilometrowe kolejki po odbiór przesyłki (1) od wczoraj probuje odebrac swoja paczke z oddzialu DPD Kowale, dzisiaj... Monika niedostarczenie paczki (1) Pomimo uzgodnienia z kurierem dostarczenia paczki pan zlekceważył uzgodnione... ALICJA Pan kurier Partryk - tragedia (1) Nie pierwszy raz, a dziś ponownie wchodzę na stronę statusu przesyłki i... JM Nigdy więcej DPD (1) Dramat i dno. Szczyt bezczelności to kurier próbujący mi wmówić, że nie... Maciek Ogółem (1) Obsługa nieprofesjonalna kurier nie ma szacunku do klienta a godziny... Monika Oszuści (1) Niestety mam bardzo złe doświadczenie z tą firmą. Kurier od tygodnia nie... Emilia