DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Wstyd (2) Syf kiła i mogiła jak następnym razem będę coś kupował i zobaczę że dostarcza... DD Beznadzieja (1) Brak możliwości odebrania przesyłki w godz popołudniowych i odsyłanie klienta... kasia porażka kolejny raz (1) Człowiek dostaje smsa, że przesyłka będzie danego dnia, po czym paczka nie... klient
Tragedia (1) obsługa fatalna jak najdalej od DPD Gosc Beznadzieja!!! (1) Czekam na kuriera i czekam! Żaden nie przyjeżdża, nawet nie zadzwonił. Sam... Maniek Stanowczo nie polecam nie nie nie!!! (28) Tragiczna obsluga klienta w biurze obslugi. ... babka co odbiera tel gdy jej... Adam Skrajny nieprofesjonalizm i głupota (1) Czekam na przesyłkę pod adresem dostawy cały dzień i nic. Na infolinii... nick Absurd, porazka, brak kompetencji (1) To juz nie pierwszy incydent zwiazany z ta firma. Nirma jest nieprzyjezdzanie... Patrycja Czucha Kpina (1) Podobnie jak wszyscy poniżej zawiodłam sie na DPD. Siedziałam cały dzien w... Agata Beznadziejna firma - napewno o/Gdańsk (1) Przysłano mi SMSa o nr przesyłki i ramach godzinowych dostawy przesyłki.... Jajo Na odbiór zlecenia czekam 3ci dzien (1) 3 dzień zbywana. Marnowanie mojego czasu za czym idzie pieniędzy oraz nerwów!... Anna kurier dpd (1) KURIER osoba nieuprzejma zachowująca się wulgarnie, chamsko. Nigdy nie... indi Nie warto (1) Pozytywnie należy ocenić obsługę klienta na infolinii i chat. Przesyłka... RL Zdecydowanie odradzamy (1) Jako firma zdecydowanie odradzamy korzystanie z usług DPD. Kurier już... Firma z Gdańska Nigdy wiecej DPD (1) Wszystkie negatywne opinie sa zgodne z prawda. Kurierzy sa bezczelni,... Joanna margot - opinia (3) Słabo. Zamówiłam paczkę, na której mi bardzo zależało na czasie. Ok, paczka... margot KPINA, KPINA, KPINA (2) Otrzymałem sms informację o dostarczeniu przesyłki między 14 - 15. Szybko z... Andrzej Firma dpd ma gdzieś klienta i jego czas (1) Dzisiaj rano otrzymałam sms-a z info że pojawi się kurier po odbiór paczki... ANJA Nie licza się z ludźmi (1) bez szacunku dla klientów, kurier zadzwonił że mamy sobie w połowie trasy... iwonr dpd to jakis totalny syf (1) przyslali smsa ze jutro bedzie paczka. Zona byla w domu przez caly dzien ale... igor