DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Absurd, porazka, brak kompetencji (1) To juz nie pierwszy incydent zwiazany z ta firma. Nirma jest nieprzyjezdzanie... Patrycja Czucha Kpina (1) Podobnie jak wszyscy poniżej zawiodłam sie na DPD. Siedziałam cały dzien w... Agata Beznadziejna firma - napewno o/Gdańsk (1) Przysłano mi SMSa o nr przesyłki i ramach godzinowych dostawy przesyłki.... Jajo
Na odbiór zlecenia czekam 3ci dzien (1) 3 dzień zbywana. Marnowanie mojego czasu za czym idzie pieniędzy oraz nerwów!... Anna kurier dpd (1) KURIER osoba nieuprzejma zachowująca się wulgarnie, chamsko. Nigdy nie... indi Nie warto (1) Pozytywnie należy ocenić obsługę klienta na infolinii i chat. Przesyłka... RL Zdecydowanie odradzamy (1) Jako firma zdecydowanie odradzamy korzystanie z usług DPD. Kurier już... Firma z Gdańska Nigdy wiecej DPD (1) Wszystkie negatywne opinie sa zgodne z prawda. Kurierzy sa bezczelni,... Joanna margot - opinia (3) Słabo. Zamówiłam paczkę, na której mi bardzo zależało na czasie. Ok, paczka... margot KPINA, KPINA, KPINA (2) Otrzymałem sms informację o dostarczeniu przesyłki między 14 - 15. Szybko z... Andrzej Firma dpd ma gdzieś klienta i jego czas (1) Dzisiaj rano otrzymałam sms-a z info że pojawi się kurier po odbiór paczki... ANJA Nie licza się z ludźmi (1) bez szacunku dla klientów, kurier zadzwonił że mamy sobie w połowie trasy... iwonr dpd to jakis totalny syf (1) przyslali smsa ze jutro bedzie paczka. Zona byla w domu przez caly dzien ale... igor nigdy wiecej (1) Korzystanie z usług tej firmy to przykra konieczność jak sklep nie ma z inną... mm zadowolony klient (3) Zawsze wysyłam w DPD bo nigdy nie miałem problemów z przesyłkami. Paczka... Mariusz NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA JAKA ISTNIEJE! (1) Paczki dostarczane w godzinach dogodnych dla kuriera (najlepiej do 15, "bo o... (wkurz)Ona usługi tylko dla firm - pozostali lepiej nie korzystać :( (1) To jest skandal, kolejny raz nie dostałem swojej przesyłki. Kurierzy mają w... Jacek żenada kompletne dno ,a nawet poniżej (2) dla gdańskiego oddziału DPD klient jest na szarym końcu jest to zło konieczne... Grzegorz zero kontaktu,czy te nuery telefonu istnieją (1) telefony podane do DPD Gdańsk to fikcja,tego nikt nie odbiera,zero... rosomak1111 Monety to nie pieniądze - odmowa wydania przesyłki. (2) Kurier nie wydał mi przesyłki, bo chciałam mu zapłacić monetami od 5 zł w dół... Mch