DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

totalna żenada i amatorszczyzna do potęgi :( (1) Nienawidzę tej firmy i ich śmiesznych procedur, okazuje się że kurierzy nie... antyDPD Dpd to najgorsza firma kurierska jaką znam (1) Kurierzy są chamscy i nieodpowiedzialni, nie przyjeżdżają w wyznaczonym... DANIEL HERCUŃ ŻENADA (1) Kurierzy powinni nauczyć się kultury i manier. Przez nich firma do bani ,... Lola
Przesyłka u obcych ludzi (2) Paczka wysłana przez sprzedającego 1 marca 2016r, dostarczona zamiast do mnie... Greg Tragedia nie polecam tej firmy (1) Jestem bardzo rozczarowana ta firma. Wielokrotnie przesyłka nie została do... Kasia Dla mnie ok (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii! Ja jestem bardzo zadowolony z firmy, a... Rysiek I co z tego że dobra cena skoro nie działa (1) Zamówiłem kuriera, zapłaciłem online, etykietę wydrukowałem i kurier nie... Enzo nie ten adres dostawy (2) Przeczytałem forum i z większością ZŁych komentarzy zgodzę się Najciekawsze... Klient Globalny Katastrofa (1) Żadnej informacji o nadaniu przesyłki . Kurier nieuprzejmy. Najgorszy... Hanka ABSURD ŚWIĄTECZNY 2015 (3) na stronie WWW DPD . "24 grudnia firma funkcjonuje jak w soboty. Odbiory i... G1 Z daleka od DPD i Siódemki (1) Oczekiwałam na dwie przesyłki niefortunnie wysłane fimami DPD i Siódemka... Sylwia Woźniak żenada (3) Dostałem maila że kurier podejmie próbę doręczenia przesyłki. No to fajnie -... Stasiek Brak profesjonalizmu w DPD . (1) Zorganizujcie koniecznie w DPD szkolenie pracowników dostarczających towar... odbiorca ... Odbiór paczki punkcie na Burzyńskiego. (1) Najpierw otrzymałem sms, że ...w dniu dzisiejszym zostanie doręczona... Aleksander Kpina (1) Nigdy nie można się dodzwonić, a kurierzy są chamscy i niepunktualni. Łukasz Szkoda,że nie można przeklinać! (1) Faktycznie jak napisał jeden z odbiorców szkoda ze nie ma "O" w ocenie.A... Toni Żenada (1) Nigdy więcej z dpd, na e-mailu info. Paczka będzie w sobotę , oczywiście... WIKTORIA żenada (1) najgorsze co może spotkac to kurier z DPD. Aroganccy, bezczelni, proponują... poszkodowana Kurierzy do wymiany (1) Masakra, co sie wyprawia w tej firmie, zero szacunku do klienta. Paczke... klient PORAŻKA (2) Jednego razu musiałem sam jechać po paczkę ponieważ ktoś na magazynie... Artur