DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

Tylko nie DPD !!! (1) Zniszczyli mi podczas transportu urządzenie warte 1599 zł. Kurier uparł się i... Tom Najgorsza z firm przesyłkowych (2) Bardzo nieuprzejma i wręcz kłamliwa obsługa. Czas realizacji poprzez lenistwo... Izabela skandal, skandal, skandal! (2) Paczka wysłana 3.12.2014 dotarła do mnie 7.12.2014 ale nie z rąk kuriera... Mariusz
beznadzieja (1) Jestem totalnie niezadowolony wiozą przesylke od 20-10-2014. i do dzisiaj... wibark Słabo z topografią miasta, ogólnie bałagan. (2) Poprawnie zaadresowana paczka leży na magazynie od 3 dni ze statusem "błędny... Paweł, niezadowolony klient Nie polecam DPD (1) Moja paczka uległa uszkodzeniu ,a kierowca się wypiera szok. Aneta Chamski kurier (3) Dzisiaj byl u mnie kurier z dpd bez zadnych wczesniejszych informacji o... Jano Wszystko w porządku (1) Przesyłka od nadawcy odebrana wczoraj ok. 16. Po 24 godzinach jest już u... Anna Banasik POLEcAM NIE PIERWSZY RAZ (1) Nie wiem co wy widzicie zlego w tym ze kurier polozy wam paczke na schody,... Trallalala Zdecydowanie odradzam! (1) Przesyłka nadana jako jedna, w dwóch częściach. Częśc dociera w pt, druga... kok najgorsza firma jaka istnieje na rynku kurierskim (1) od dwuch dni paczka lezy na magazynie i (...) nie potrafia nic wyjasnic! marian DPD TA FIRMA JEST TRAGICZNA!!! (2) Witam, jeśli chcecie aby wasza przesyłka dotarła bezpiecznie do was , a nie... domek Najlepiej! (1) Paczka dotarła po 2 dniach i wszystko było jak najbardziej w porządku :) Nikita damian wolski - opinia (1) ja nie mialem problemu z od debraniem paczki przyszla cala damian wolski nie polecam (2) po otrzymaniu sms-a że przesyłka zostanie dostarczona 31/12/2013 miedzy... I.H. Tragedia .!!! (1) Firam DPD to najgorsza firma kurierska jaką znam , Dziś 24.12 dostałąm 2 smsy... Natalia kpina (3) 6 dni czekam na dostarczenie przesyłki którą wysłał do mnie bank. kilka razy... H.DARGA Nie POLECAM!!! (1) Nie da się dodzwonić na biuro obsługi ani do Gdańskiego oddziału!!! po 25... Marcin nietypowe wymiary - najlepiej DPD (1) wysłałam długą, ale lekką tubę do Luksemburga, inni kurierzy chcieli za to... JD Kurier darek (4) Dzień w dzień od paru lat doręczam paczki do osób prywatnych na terenie... KURIER DUM