DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

beznadzieja! (1) Juz 3 dni czekam na przesyłkę.Kurier nie przyszedł,chociaz napisane jest,że... Grazyna porażka (1) Kontakt dramat, czekam 4 dzień na przesyłkę, nikt nic nie wie, absolutnie... Paweł Curyło to jakieś nieporozumienie (1) Moja paczka trafiła pod iny adres, na infolini czas oczekiwania ponad 20 min,... niezadowolona klientka
Nigdy w życiu (1) Nie mam wpływu na to że ktoś do mnie wysyła paczki tą tragiczną firmą, ale... Łukasz A. - opinia (2) Kurierzy w tej firmie to ludzie o bardzo niskiej kulturze osobistej. Nie... A. Chamstwo i bezczelność (1) Pan z lini telefonicznej pod numerem 606 452 *** jest bezczelny. Dzwoniąc do... Wstrząśniety Brak slów (1) Jeszcze nie było przesyłki, z którą nie miałbym problemów jeśli chodzi o... Zano Tylko nie DPD !!! (1) Zniszczyli mi podczas transportu urządzenie warte 1599 zł. Kurier uparł się i... Tom Najgorsza z firm przesyłkowych (2) Bardzo nieuprzejma i wręcz kłamliwa obsługa. Czas realizacji poprzez lenistwo... Izabela skandal, skandal, skandal! (2) Paczka wysłana 3.12.2014 dotarła do mnie 7.12.2014 ale nie z rąk kuriera... Mariusz beznadzieja (1) Jestem totalnie niezadowolony wiozą przesylke od 20-10-2014. i do dzisiaj... wibark Słabo z topografią miasta, ogólnie bałagan. (2) Poprawnie zaadresowana paczka leży na magazynie od 3 dni ze statusem "błędny... Paweł, niezadowolony klient Nie polecam DPD (1) Moja paczka uległa uszkodzeniu ,a kierowca się wypiera szok. Aneta Chamski kurier (3) Dzisiaj byl u mnie kurier z dpd bez zadnych wczesniejszych informacji o... Jano Wszystko w porządku (1) Przesyłka od nadawcy odebrana wczoraj ok. 16. Po 24 godzinach jest już u... Anna Banasik POLEcAM NIE PIERWSZY RAZ (1) Nie wiem co wy widzicie zlego w tym ze kurier polozy wam paczke na schody,... Trallalala Zdecydowanie odradzam! (1) Przesyłka nadana jako jedna, w dwóch częściach. Częśc dociera w pt, druga... kok najgorsza firma jaka istnieje na rynku kurierskim (1) od dwuch dni paczka lezy na magazynie i (...) nie potrafia nic wyjasnic! marian DPD TA FIRMA JEST TRAGICZNA!!! (2) Witam, jeśli chcecie aby wasza przesyłka dotarła bezpiecznie do was , a nie... domek Najlepiej! (1) Paczka dotarła po 2 dniach i wszystko było jak najbardziej w porządku :) Nikita