DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

Nie Polecam (1) Nie polecam najgorsza firma kurierska. Na infolinie dodzwonić się nie można.... Adrianccc czekam (2) paczke wysłano 4.05.2015,dziś jest 13.05.2015.nie mogę się od dwóch dni... artur Pomylka (1) Ta firma kurierska to jedna wielka pomyłka, 13.10.2015 przesyłka nadana w... Wiesława Iwaszczyszyn
Przesyłka doręczona a jednak jej nie otrzymałem (1) Wg firmy DPD i informacji znalezionych na stronie internetowej, przesyłka... Rafał Ta... (1) Podobno paczka doszła do mnie w piątek (o czym dowiedziałem się ze sklepu).... Marcin super (1) jestem fest zadowolona... kurier z wrzeszcza supermiły... co prawda zawsze... lady em Tragedia (1) Jak w nagłówku. Dziecko czeka na przesyłkę, a tu ni widu, ni słychu. Nie... Janusz Brak doręczenia. nie dostałam przesyłki (1) Zamówiłam kurierem przesyłkę. Na zlokalizuj wysyłkę dostałam wiadomość, że... Paulina Do dupy z taką firmą, aroganckie baby z infolinii, kurier nie może trafić, wyłączony telefon. (1) Postanowiłam napisać gdyż ta firma to totalne nieporozumienie. W... Ilona Arogancki kierowca (1) Kolejny raz miałam do czynienia z aroganckim i bardzo nieuprzejmym kierowcą... Anna Miła obsługa na infolinii, nic poza tym (1) Paczka jedzie do mnie 5 dni... Niewłaściwy adres, bo niepodany jest nr lokalu... Nigdy wiecej PDP ZADOWOLONA. Może wszystko zależy od kultury człowieka (2) Właśnie otrzymałam przesyłkę-kuchenka mikrofalowa. Śledziłam przesyłkę na... Magda super (1) Mieszkam w Baninie w pomorskim. Ten rejon obsługuje świetny kurier. Zawsze... Joanna beznadzieja! (1) Juz 3 dni czekam na przesyłkę.Kurier nie przyszedł,chociaz napisane jest,że... Grazyna porażka (1) Kontakt dramat, czekam 4 dzień na przesyłkę, nikt nic nie wie, absolutnie... Paweł Curyło to jakieś nieporozumienie (1) Moja paczka trafiła pod iny adres, na infolini czas oczekiwania ponad 20 min,... niezadowolona klientka Nigdy w życiu (1) Nie mam wpływu na to że ktoś do mnie wysyła paczki tą tragiczną firmą, ale... Łukasz A. - opinia (2) Kurierzy w tej firmie to ludzie o bardzo niskiej kulturze osobistej. Nie... A. Chamstwo i bezczelność (1) Pan z lini telefonicznej pod numerem 606 452 *** jest bezczelny. Dzwoniąc do... Wstrząśniety Brak slów (1) Jeszcze nie było przesyłki, z którą nie miałbym problemów jeśli chodzi o... Zano