DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

porażka (2) kurier nie dzwoni tyko przyjeżdża. paczkę dostarczał o 18 ale nikogo nie było... niezadowolony brak poszanowania przesyłek kurierskich (1) przed 10-ma minutami byłem swiadkiem jak traktuje sie przesyłki nadane przez... Artur Brak słów i szkoda nerwów na tą pseudo firme (1) Ta "firma" to jakaś porażka, brak poszanowania klienta i jego czasu. Obiecują... Maniek89
Żenada (2) Kurier tym razem postanowił, nawet nie zabrać dla mnie paczki z magazynu. Po... Monika PORAŻKA (1) Nigdy więcej DPD!!! Za każdym razem sa problemy z dostarczeniem paczki!... Paulina Jest ok :) (1) Fakt, że kurier nie zawiadamia, o której mniej więcej można by się spodziewać... Marta DPD najgorsza z firm kurierskich .Nie polecam (1) Zamówiłam przesyłkę ze strony Limango. Przesyłka kilka dni temu została... Kasia Masakra (1) Kurier sobie a firma sobie. Tylko w Trojmiescie jest problem Jak jest... Zawiedziony i upokorzony przez k Kurier Stanisław DPD - brak dostarczenia przesyłki (1) Jak to jest możliwe, że kurier który miał dostarczyć paczkę do godziny 12.30... W Optymistka - opinia (1) Nie polecam nikomu tej firmy.kurier podobno oddał sasiadce / taka osoba nie... Optymistka Paczka doręczona do sąsiadów... (1) Tragiczna firma, której chętnie zrobię antyreklamę. Otrzymałam e-maila z... Dominika Kurier z wrzeszcza (1) Dopóki mieszkałam w Gdyni, co jakis czas zamawiałam paczki, ktore doręczali... Karolina Uszkodzone opakowanie z zawartością. (1) Witam Zamówiłem z allegro chłodnice klimatyzacji do samochodu. Przyszła i... Marcin szkoda słów (2) Jakość obsługi i podejście kurierów, to 1 pkt zdecydowanie za dużo. Kurier... Michał To nie dno to ponizej dna (3) Poczulam sie jak na filmie Bareji absurd goni absurd. Kurier nie kontaktuje... Katarzyna najgorsza firma kurierska w Pomorskim (3) Paczka tkwi od tygodnia w Gdańskim oddziale DPD. codziennie dzwonię na... ks totalna żenada i amatorszczyzna do potęgi :( (1) Nienawidzę tej firmy i ich śmiesznych procedur, okazuje się że kurierzy nie... antyDPD Dpd to najgorsza firma kurierska jaką znam (1) Kurierzy są chamscy i nieodpowiedzialni, nie przyjeżdżają w wyznaczonym... DANIEL HERCUŃ ŻENADA (1) Kurierzy powinni nauczyć się kultury i manier. Przez nich firma do bani ,... Lola Przesyłka u obcych ludzi (2) Paczka wysłana przez sprzedającego 1 marca 2016r, dostarczona zamiast do mnie... Greg