DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Monety to nie pieniądze - odmowa wydania przesyłki. (2) Kurier nie wydał mi przesyłki, bo chciałam mu zapłacić monetami od 5 zł w dół... Mch Porażka (1) Do Pana kuriera nie ma pretensji, wszystko dobrze z jego strony. Natomiast... Bardzo zadowolony autor Brak kontaktu (1) Miała przyjść dzis do mnie paczka. Niestety nie bylo mnie w domu wiec przez... Zazenowana
Dramat (1) Pan szanowny kurier nie pojawił się po odbiór paczki do godziny 17 tak jak... Kurier DPD Osowa porażka (2) kurier nie dzwoni tyko przyjeżdża. paczkę dostarczał o 18 ale nikogo nie było... niezadowolony brak poszanowania przesyłek kurierskich (1) przed 10-ma minutami byłem swiadkiem jak traktuje sie przesyłki nadane przez... Artur Brak słów i szkoda nerwów na tą pseudo firme (1) Ta "firma" to jakaś porażka, brak poszanowania klienta i jego czasu. Obiecują... Maniek89 Żenada (2) Kurier tym razem postanowił, nawet nie zabrać dla mnie paczki z magazynu. Po... Monika PORAŻKA (1) Nigdy więcej DPD!!! Za każdym razem sa problemy z dostarczeniem paczki!... Paulina Jest ok :) (1) Fakt, że kurier nie zawiadamia, o której mniej więcej można by się spodziewać... Marta DPD najgorsza z firm kurierskich .Nie polecam (1) Zamówiłam przesyłkę ze strony Limango. Przesyłka kilka dni temu została... Kasia Masakra (1) Kurier sobie a firma sobie. Tylko w Trojmiescie jest problem Jak jest... Zawiedziony i upokorzony przez k Kurier Stanisław DPD - brak dostarczenia przesyłki (1) Jak to jest możliwe, że kurier który miał dostarczyć paczkę do godziny 12.30... W Optymistka - opinia (1) Nie polecam nikomu tej firmy.kurier podobno oddał sasiadce / taka osoba nie... Optymistka Paczka doręczona do sąsiadów... (1) Tragiczna firma, której chętnie zrobię antyreklamę. Otrzymałam e-maila z... Dominika Kurier z wrzeszcza (1) Dopóki mieszkałam w Gdyni, co jakis czas zamawiałam paczki, ktore doręczali... Karolina Uszkodzone opakowanie z zawartością. (1) Witam Zamówiłem z allegro chłodnice klimatyzacji do samochodu. Przyszła i... Marcin szkoda słów (2) Jakość obsługi i podejście kurierów, to 1 pkt zdecydowanie za dużo. Kurier... Michał To nie dno to ponizej dna (3) Poczulam sie jak na filmie Bareji absurd goni absurd. Kurier nie kontaktuje... Katarzyna najgorsza firma kurierska w Pomorskim (3) Paczka tkwi od tygodnia w Gdańskim oddziale DPD. codziennie dzwonię na... ks