DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

damian wolski - opinia (1) ja nie mialem problemu z od debraniem paczki przyszla cala damian wolski nie polecam (2) po otrzymaniu sms-a że przesyłka zostanie dostarczona 31/12/2013 miedzy... I.H. Tragedia .!!! (1) Firam DPD to najgorsza firma kurierska jaką znam , Dziś 24.12 dostałąm 2 smsy... Natalia
kpina (3) 6 dni czekam na dostarczenie przesyłki którą wysłał do mnie bank. kilka razy... H.DARGA Nie POLECAM!!! (1) Nie da się dodzwonić na biuro obsługi ani do Gdańskiego oddziału!!! po 25... Marcin nietypowe wymiary - najlepiej DPD (1) wysłałam długą, ale lekką tubę do Luksemburga, inni kurierzy chcieli za to... JD Kurier darek (4) Dzień w dzień od paru lat doręczam paczki do osób prywatnych na terenie... KURIER DUM porażka (1) cały dzień nie mogłem się skontakotwać! na koniec w systemie komp. pojawił... Adam Odradzam (1) Uwaga! Tekst poniżej zawiera nie cenzuralne zwroty. Absolutnie odradzam... qwerty nie polecam (1) Kuriera nie polecam,nie dzwonią, trzeba wykupić jakąs opcje, nie wysyłają... Kheel KURIER CHAM ! (1) Od pewnego czasu przyjeżdża do mnie tak chamski kurier, że w pale się to nie... JB bałagan aby nie powiedzieć mocniej (1) dzisiaj miałem otrzymac przesyłkę-jest godz. 11-ta a paczka leży dalej w... leon Chamstwo!!!! (1) Odebrałam paczkę pierwszy raz i szczerze powiem ze kurie który mi ja wręczał... Odbiorca Nieuczciwi i kłamiący kurierzy (1) Nie polecam usług tej firmy kurierskiej, nie mają oni żadnego wpływu na... oszukany-odbiorca bagno (1) chamscy kurierzy przesyłka jedzie do mnie 6 dni przez telefon mówią co... piterek300 opinia (1) wbrew temu co czytam jestem odmiennego zdania. ja odbieram paczki zagraniczne... bogusia ta firma to porażka (1) przysyłają sms`a, że kurier nikogo nie zastał, a cały czas czekam. Zero... Joanna Gdynia Problem z DPD (1) Tragedia. Paczka wizualnie wyglądała na nie uszkodzoną, po otwarciu okazało... Olek polecam (1) Kurier (centrum Gdyni) co prawda zadzwonił do mnie kiedy stał pod drzwiami... cyt K. - opinia (1) Nie było specjalnych problemów - paczka dotarła nienaruszona, żadnych... K.