DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Firma DPD w Gdansku powinna być zlikwidowana (3) Od firmy Orange miałam otrzymać przesyłkę za pośrednictwem firmy kurierskiej... Małgorzata Popadiuk kuba1239321 - opinia (1) po zamuwieniu danego towaru dostarczono mi przesylke na drugi dzien przez... kuba1239321 tragiczna jakość, tragiczne podejście do klienta (13) Przesyłka wyszła 6.12 z częstochowy, 8.12 była w Gdańsku. Dzisiaj jest 11.12,... Adam
Koma - opinia (1) Totalny chaos, kurier z Gdańska chyba nawet nie ukończył podstawówki.... Koma DPD brak organizacji pracy arogancja kuriera (1) esyłce jest tel.kontaktowy klienta jego nie interesuje klient ma warować na... willy Nie Polecam !!! (1) jeśli jesteś osobą prywatną i czekasz na bardzo ważną przesyłke to nie... Pani co czeka i sie nie doczeka wielka pomyłka (1) To ma być firma kurierska????? Kurier nie zgadza się na przeczytane umowy... Iza bez nawigacji nie trafia do domu (1) myla adresy i wciskaja klientowi ze u niego byli oraz odsylaja przesylke do... klient DPD - Wielka kpina (1) DPD - światowa marka, ale niestety polska obsługa. Z taka ignorancją, jaka... Iwona (...) (1) Czekałam na przesyłkę 10 dni w czasie których kurier rzekomo był pod moim... Magda MASAKRA! (2) Po raz kolejny przeżywam koszmar związany z odbiorem paczki od firmy DPD, a... Joanna Nie dostarczone paczki (1) Paczka odebrana ode mnie 17 tego grudnia przez kuriera do doręczenia... JOKO DpD Gdańsk (1) DPD Gdańsk powinna zostać zlikwidowana w trybie natychmiastowym. Brak... Alicja ODRADZAM , TRAGEDIA !!! (1) DPD o/Gdańsk - PO PROSTU TRAGEDIA!!! Paczka do mnie wyszła w poniedziałek,... SABI - firma ZAPADNIA! (1) Beznadziejna firma. Zgubili mi paczkę z używaną rzeczą i oddali 80% bo nie... Alicja Nie polecam!! (1) wysłano do mnie 3 razy paczkę poprzez tą firmę i nie miałam na to wpływu i za... aga Zgodnie z oczekiwaniami (1) Przesyłkę wysłałam w czwartek o godz.16,30 a do Opola do rąk adresata dotarła... zadowolona Szkoda że nie ma oceny 0 bo chętnie bym dała (1) Tragiczna firma, kurier niby był u mnie z telefonem z Orange ale nikogo nie... mmm STANOWCZO ODRADZAM!!! (1) DPD o/Gdańsk. Przesyłka nie dotarła do mnie, a kurier obsługujący rejon... bez znaczenia Są plusy i minusy (1) Pierwszy plus, cena. Spod Radomia do Gdynia 33 zł za dużą 6 kilogramową... Maniek