DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

Beznadzieja. (2) Miałem otrzymać telefon z Orange. Najpierw sms z firmy, że dostarczą 14-tego,... Aleksander Niemyski tragedia (2) Pierwszy i ostatni raz ktos z tej firmy dostarczał mi przesyłke. Nie... bardzo niezadowolona Niechciana Paczka (1) Zostawili paczkę i mimo informacji ,że nie zamawiałem i nie kwitowałem nie... G.Stępień
moja przeyslka zostala zniszczona,ubezpieczona dodatkowo (1) od 5 miesicy nie sa w stanie rozpatrzyc reklamacji,oddaja sprawe do sadu nie... wojtek W kontakcie dezinformacja (1) Nie wiadomo z jakich powodów biuro nie ma kontaktu z kurierami to dziwne bo... technobike logistyka listów przewozowych z programem: Jula 1.2 (1) zapraszamy http://namgets.provps.pl bok przykre rozczarowanie (2) Firma funkcjonuje zwykle w miarę przyzwoicie, ale zdarzają się im ogromne... zawiedziony w porzo (1) w porównaniu z innymi firmami kurierskimi poziom usług jest najwyższy, a... mike negatyw (1) Do oddziału paczka dotarła 02-12-2010 o 16,00 co dzieje się do teraz... ENIEK Nie polecam nikomu (1) Ja z rodziną byłem w domu i miałem włączony telefon. Czekałem cały dzień na... Jan NIEAKTUALNE DANE!!!! (1) ostatbio musiałem skorzystać z pośrednictwa firmy DPD, musiałem bo sprzedawca... Marek Odmówiono otwarcia przesyłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kurier odmówił mimo podpisania litu przewozowego otwarcia przesyłki, zabrał... Marek Skarżyński profesjonalizm, dbałość o klienta i dostarczony towar (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu dostawy i usług firmy- realizowałam... JolantaS tragiczna firma (1) telefon komórkowy zamówiony przy przedłużeniu umowy z operatorem dostarczaja... colin