DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Nie szanują cudzej własności! (3) Wysyłałam paczkę, którą DPD uszkodziła w trakcie transportu, była dobrze... tarantula DPD APEL DO POTENCJALNYCH KLIENTÓW (2) Zamawiasz paczkę????? Pamiętaj - Kurier nie jedzie tylko z Twoją paczką... Hools nie, było źle, choć mogło być jeszcze gorzej... (1) Niestety kurier wybrany przez wysyłającego przesyłkę. Sama od razu wzięłabym... tbs
tragedia (2) Tragedia to mało powiedziane,jak mój przedmówca musiałem dostać z tej ...... Bartosz Oszustwo i niekompetencja !!!! (3) Nie dostarczają przesyłek, kurierzy oszukują wpisując fałszywe godziny "próby... American Outlet Beznadzieja. (2) Miałem otrzymać telefon z Orange. Najpierw sms z firmy, że dostarczą 14-tego,... Aleksander Niemyski tragedia (2) Pierwszy i ostatni raz ktos z tej firmy dostarczał mi przesyłke. Nie... bardzo niezadowolona Niechciana Paczka (1) Zostawili paczkę i mimo informacji ,że nie zamawiałem i nie kwitowałem nie... G.Stępień moja przeyslka zostala zniszczona,ubezpieczona dodatkowo (1) od 5 miesicy nie sa w stanie rozpatrzyc reklamacji,oddaja sprawe do sadu nie... wojtek W kontakcie dezinformacja (1) Nie wiadomo z jakich powodów biuro nie ma kontaktu z kurierami to dziwne bo... technobike logistyka listów przewozowych z programem: Jula 1.2 (1) zapraszamy http://namgets.provps.pl bok przykre rozczarowanie (2) Firma funkcjonuje zwykle w miarę przyzwoicie, ale zdarzają się im ogromne... zawiedziony w porzo (1) w porównaniu z innymi firmami kurierskimi poziom usług jest najwyższy, a... mike negatyw (1) Do oddziału paczka dotarła 02-12-2010 o 16,00 co dzieje się do teraz... ENIEK Nie polecam nikomu (1) Ja z rodziną byłem w domu i miałem włączony telefon. Czekałem cały dzień na... Jan NIEAKTUALNE DANE!!!! (1) ostatbio musiałem skorzystać z pośrednictwa firmy DPD, musiałem bo sprzedawca... Marek Odmówiono otwarcia przesyłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kurier odmówił mimo podpisania litu przewozowego otwarcia przesyłki, zabrał... Marek Skarżyński profesjonalizm, dbałość o klienta i dostarczony towar (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu dostawy i usług firmy- realizowałam... JolantaS tragiczna firma (1) telefon komórkowy zamówiony przy przedłużeniu umowy z operatorem dostarczaja... colin