DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Są plusy i minusy (1) Pierwszy plus, cena. Spod Radomia do Gdynia 33 zł za dużą 6 kilogramową... Maniek Niekompetencja! (1) Kurier zostawił paczkę pod drzwiami na klatce schodowej, ponieważ nikogo nie... Wiga Beznadzieja (1) Infolinia 22 577-55-55 po prostu chamska. Mówię, że do 14 jestem w pracy... sypa
Z Warszawy do Gdyni przez Katowice (2) Według DPD najbliższa trasą z Warszawy do Gdyni biegnie przez... Były klient DPD NIEPOLECAM!!! (1) NAJBARDZIEJ NIEKOMPETENTNA FIRMA KURIERSKA!!!!!!! Infolinia to... alex Paczka z Hannoveru do Polski na pomorze Slupsk (2) Wyslalem paczke z Hannoveru Hermesem a od granicy polskiej... eddy uszkodzona przesyłka- samowolne przepakowaniwe przez DPD (3) W dniu dzisiejszym kurier miał dostarczyć przesyłkę. Już na dzień dobry... kk To chyba są jakieś żarty. (1) Nie wiem dlaczego, wiem wiem za jakie grzechy - orange podpisało umowę z tym... Małgorzata szkoda ze nie można oceniac na minus dałbym -10 (1) infolinia tragedia kto jest naiwny to da się wrobić w korzystanie z DPD ja... Tomek nie polecam (1) kurier miał przyjechac od 12 - 16 , niestety nie przyjechał , po interwencji... Asia A ja jestem zadowolona:) (2) Korzystam codziennie z usług tej firmy, bo naprawdę codziennie paczki... Monika polecam (1) już wielokrotnie korzystałam z tej firmy. za kazdym razem bylam zadowolona.... anula MASAKRA (1) Witam, to jakas pomylka z firma DPD zamowilam z salonu sieci komorkowej... Sylwii Brak dobrej woli w dostarczeniu przesyłki, podobno ustalono pozniejszy termin jej dostarczenia, tylko z kim uzgadniano , bo ani (1) Lp. Nazwisko Data Godzina Opis Stacja 1 2012-03-19 przygotowano 16/03/2012... Zofia Delekta Dezinformowanie klienta (3) Brak możliwości ustalenia godziny dostarczenia towaru przez kuriera.Nie ma... Witold WIELKA KIIIIIICHAAAAAA!!!!!!! (1) Nikomu nie polecam tej 'firmy'. Brak logiki, profesjonalizmu, chęci... remontujący M-2 czekający na prz TRAGEDIA! (1) Nie polecam nikomu! Mimo, iż cały dzień byłam w domu, kurier nie przyjechał a... nualia bbb - opinia (1) Po przeczytaniu kometów na trójmiasto.pl przeraziłam się,że frima wyłała mi... bbb ula - opinia (1) Widać rzeczywiście są do niczego piszą ze będą na infolinii jak zawsze nic... ula DNO (1) Widzę w systemie monitorowania paczki że, kurier juz z nią wyjechał, siedze... Adam