DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

Skandal (1) Zwolniłem się z pracy specjalnie żeby czekać na ważną część do samochodu bo... Albert Porazka (1) Czekalam na kuriera, ktory mial byc u mnie w godzinach od 16-17. Czekalam w... Nieznajoma Czekasz na przesyłkę - waruj w domu (1) Kurier "Dariusz" (tel. 519-806-873), obsługujący dzielnicę Gdańsk-Zaspa -... Piotr
Ostatni raz! (1) Otrzymuję maile z inf. o godzinie dostarczenia paczki, ale kurier przychodzi... sylwia Polecam DPD swoim wrogom (1) Kurier twierdzi, że był pod wskazanym adresem o godz. 13, nieuprzejma Pani na... Łukasz Tragedia (1) Dowiaduje się czekając na paczkę że termin przesyłki został przełożony na... Rafal Kurier nie odbiera zleconych przesyłek (1) Nie korzystać! Firma nie odbiera zleconych przesyłek. Sytuacja sprawdzona... Robert Tragedia (1) Radzę wybrać inny rodzaj przesyłki / nadania niż firma DPD - zazwyczaj mają... Jakk Zawsze z nimi problem (1) Przed chwilą kurier zadzwonił domofonem do docelowego mieszkania, został... M3000 ŻENADA ! (2) Moja przesyłka trafiła do obcej osoby bez mojej wiedzy. Gdyby nie to, że... K Fatalna obsługa kuriera (1) Zamówiłam produkty dla rodziców o łącznej wadze 34 kg. Rodzice mieszkają w... Dorota Folorunsho Ja jestem zadowolona (1) ja jestem zadowolona kurier zadzwonił zapytał czy jestem w domu po czym mówił... Mała mniej niż zero (2) Masakra, kurier przywiózł uszkodzoną przesyłkę, ale nie mógł spisać protokołu... Tomasz przesyłka (2) beznadzieja, nie dotrzymywanie terminu dostawy , brak informacji kiedy będzie... Helena Zduńczyk Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi kurierskiej, nigdy nie mialam zadnych... Angelika DPD oddział w Gdańsku to Kompletna porażka !!!!!!!!!!!!! (1) Moc sprawcza pracownika infolinii polega na wysyłaniu maili do oddziału i... zawiedziony klient SKANDAL!!! (1) Serwis ponizej krytyki! Dzisiaj kurier dostarczył do mnie 5 kartonów o wadzę... Aleksandra Nie polecam!! (1) Generalnie odradzam przesylek z Dpd. Kurier wielce nafochowany ze musi tam... Mieszkanka Gdanska Dramat. (1) Paczka wg stronny www została przeze mnie odebrana, choć kuriera nie było-... Anna przesyłka dostarczenie ................. (1) Dzis rano dostaląm sms ,ze bedzie proba dostarczenia przesyłki.Jest godz... karolina