DPD Polska

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 33

najgorsza firma kurierska (1) zamówiłam za dodtakową opłatą dostawę przesyłki w sobotę. Cały dzień byłam w... Alicjz Do bani (2) Żadnego powiadomienia, choćby sms-a! Kurier objechał mnie, że nie byłam w... Izabela Lodzińska moja ocena (1) bardzo często zamiast do domu dostarczają przesyłkę do punktu bez żadnej... Danuta
nie polecam (1) W dn 18,09 br. czekalam na przesylke w podanych godzinach. Mr przesylki... awe firma to żart, szkoda że niesmieszny :{ ODRADZAM KAŻDEMU (2) informacja od nich informujemy, że dziś 01-06-2018 po godzinie 17:00 kurier... Rafał nie polecam dpd. tragedia (1) W dniu 25.08.2018r. (sobota) miałem otrzymać przesyłkę. Ta przesyłka miała... Łukasz Złośliwy kurier Krzysztof (1) Ten kurier ma swój styl pracy : jezdzi kiedy chce, jak chce i o której chce -... Rozczarowany dostarczenie przesyłki (1) Stanowczo nie polecam tej firmy, nie kontaktują się z klientem zostawiają... oszukany koszmar, samodzielnie zmieniono dzień doręczenia (1) nie polecam nikomu i nigdzie!!!! Czat z konsultantem to kpina. Omijajcie z... Danuta porazka (1) ta firma kurierska to totalne dno zaorac cala firme klient Katastrofa!!! (1) Najgorsza firma kurierska!!! Tydzień temu zaginęły podpisane przeze mnie... Barbara NIE POLECAM!!! (1) Najgorsza firma kurierska. Zero informacji od kuriera na temat godziny... Wiktor Zero profezjonalimu- NIE POLECAM (1) Od kuriera zero informacji o której można się spodziewać paczki. Numer do... Michalina firma DPD (1) Gdańsk - Południe, kurier Pan Rafał - szybki, miły i konkretny. Najlepszy... Ania Pan Kurier (1) nie polecam kurier opryskliwy utrudniający doręczenie paczki jężdzący tylko... iwona nie polecam (1) brak kontaktu z kurierem, ktory udaje glupiego i smieje ci sie prosto w... ngjhhg Żenada (1) Brak profesjonalizmu, na paczkę czekałem tydzień, zwodzenie, kłamanie, słaby... Tom-asz Unikać jak ognia (1) Firma DPD to kompletny brak profesjonalizmu i szacunku do klienta. Na... Rafał Masakra! (1) Przesyłka zakupiona 07.06.2018 r. doszła do oddziału tego samego dnia, a do... Katarzyna Dramat! Nigdy więcej! (1) Kurier już dwa dni z rzędu nie odbiera przesyłki. Zostawia w DPD informację,... Mirosław Cagara