DPD Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Starowiejska 33 (Letnica)

Wiktor - opinia (1) Ostatni raz korzytam z usług tej firmy, 0 kontaktu z kurierem, kurier albo... Wiktor Jacek - opinia (1) Totalne dno ,paczka przekierowana na infolini na inny termin wieczorem dzwoni... Jacek Oszukany klient - opinia (1) Najgorsza firma kurierska. Kurier nie odbiera opłaconej przesyłki i kłamie,... Oszukany klient
Urszula - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuriera Pana Pawla z Sopotu, paczki zawsze dorecza... Urszula Ewa - opinia (1) Absolutnie nie polecam!!! Od trzech dni czekam na paczkę, kurier który miał... Ewa Ona - opinia (2) Najgorsza firma . 2 dni odbierali przesyłkę A dziś dzwoniąc do nich o 14... Ona Ewa - opinia (2) Nie korzystajcie z ich usług. Wysłłąm paczkę z kamionkowym zestawem , który... Ewa Jacek - opinia (1) Kurier kłamca, co najgorsze - bezszczelnie nie odbiera tel. Czekam dalej na... Jacek Jolanta - opinia (1) Ponoć w chwili doręczenia przesyłki nikogo nie było w domu, a czekałam kilka... Jolanta MW - opinia (1) Najgorsza firma jaka może być !!!! Nie polecam nikomu !!!!! MW MarcinZ - opinia (2) Bardzo miły kurier z Gdańska Wrzeszcza, zawsze dowozi paczki na czas. Ja... MarcinZ As - opinia (1) Przesyłka dotarła w terminie w jakim spodziewałem się. Otrzymałem... As Marzena - opinia (1) Firmy DPD nie polecam!!! Upewniałam się przed dostarczeniem przesyłki co do... Marzena sali - opinia (1) telefoniczna obsługa klienta porażka. Tak nieurzejmych ludzi spotykałam... sali Monika - opinia (1) Straszne usługi. Raz kurier nie odpisał i zostawił paczkę na wycieraczcę i... Monika Roman - opinia (1) Najgorsza firma z którą mam do czynienia pierwszy i ostatni raz. Od 24... Roman Nick - opinia (2) Ta firma to totalna porażka. Brak możliwości kontaktu z firmą. Nikt nie... Nick Aaaa - opinia (1) Wszystkie paczki nie wiadomo dlaczego są wysyłane z automatu do punktu... Aaaa Zbig - opinia (1) Totalna porażka i nieporozumienie, nie wiem jak ta firma jeszcze działa na... Zbig Ewa - opinia (1) Totalna porazka. Żadnego sms o przesylce, zadnej wiadomości, ze przesylka... Ewa