Serdecznie polecamy! (1) Bardzo cieszymy się, że na swojej drodze do kupna wymarzonego domu trafiliśmy... K. Zacharek Polecam!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Danielem. Pan Daniel jest... Katarzyna Bardzo polecam (1) Pan Daniel Banaś to profesjonalista w swoim fachu pod każdym względem. Cały... Anika
Oby każdy trafiał na takiego Doradcę (1) Zdecydowanie polecam, osoba bardzo profesjonalna, merytoryczna, odnosząca się... tomasz p. polecamy w 100% (1) Polecamy w 100%. Pełen profesjonalizm, świetna współpraca . Pan Daniel... Sylwia i Marcin Kompetentny,rzeczowy, uczciwy Doradca (1) Pan Daniel to doradca jakiego szukałam. Ma ogromną wiedzę, którą w sposób... Gosia T. Kredyt hipoteczny (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Daniela Banaś, bardzo miły kompetentny,... Martyna Profesjonalista! (1) Bardzo polecam Pana Daniela - szybko, bez wodzenia za nos, konkretnie, bez... Kamil Popiołek Polecam każdemu (1) Pan Daniel prowadził mi sprawę w celu uzyskania kredytu na mieszkanie.... Tomasz kredyt na działkę (1) Pan Daniel bardzo nam pomógł, wykazał duże zainteresowanie a w... Magdalena Polecamy z całego serca! (1) Pan Daniel przeprowadził nas bardzo sprawnie przez całą procedurę uzyskania... Emilia&Marcin Kredyt hipoteczny (1) Szczerze polecam Pana Daniela! Pełen profesjonalizm, doradztwo oraz szybkie i... Artur Pełen profesjonalizm (1) Polecam Pana Daniela z czystym sumieniem. Ciężko znaleźć osobę, która jest... Paulina M. Bardzo profesjonalne podejście (1) Z Panem Danielem procesowałem już dwa kredyty hipoteczne. Z pełną... Michał Pełen profesjonalizm (1) Telefon do Pana Daniela dostałem z polecenia od znajomych którzy byli bardzo... Mateusz Staśkiewicz Współpraca z panem Danielem (1) Współpraca z panem Danielem była wymarzona. Jako młoda osoba, stając na... Agata Lipińska Doradca kredytowy godny polecenia (1) Serdecznie polecam współpracę. Przeprowadził mnie przez cały proces zakupu... Natalia Podejscie na najwyzszym poziomie (1) Z calego serca moge polecic Pana Daniela w sprawach Kredytowych. Indywidualne... Piotr