Polecamy (1) Jak najbardziej polecamy - wszystko ok: kontakt, oferta i załatwienie całości... Karol Waszkinel - opinia (1) konkretny profesjonalista, widać że zna się na kredytach od dawna, bardzo... Magda - opinia (1) Polecamy Pana Daniela jako Doradcę Finansowego. Skorzystaliśmy z pomocy przy... Magda
rekomendacje (1) Mialem niesamowita przyjemnosc korzystac z uslug Pana Daniela, ktory w bardzo... Kredyt hipoteczny - załatwiony szybko i profesjonalnie (1) Dzięki Panu Danielowi wszystko poszło szybko i gładko. Zero problemów i... Patryk K. Polecam (1) Bardzo polecam Pana Daniela. Dostałem kompletną informację, na każdym etapie... Ievgenii Korshunov Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy otrzymaniu kredytu hipotecznego! (2) Pan Daniel zawsze chętnie udziela informacji, jest rzetelny, wszystko... Agnieszka Profesjonalna pomoc (1) Pan Daniel w sposób bardzo profesjonalny i łagodny przeprowadził nas przez... Jasia Doradztwo i Pomoc przy kredycie hipotecznym (1) Planując zakup mieszkania w ogóle nie braliśmy pod uwagę korzystania z usług... Targaszewska Anita, Zaborowski M Polecam !! (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Danielem. Pełen profesjonalizm i... Paulina Kredyt hipoteczny (1) Jeżeli przeraża Cię tematyka kredytów hipotecznych, albo nie chcesz chodzić... Dorota Właściwy człowiek na właściwym miejscu (1) Korzystałem kilkukrotnie z usług firm które zajmują się doradztwem w temacie... Tomasz pełen profesjonalizm (1) Pan Daniel Banaś to wybitny profesjonalista w swojej specjalności. Rzetelnie... ANNA Najlepszy Doradca kredytowy w Gdańsku (1) Profesjonalizm Pana Daniela polecam wszystkim, którzy chcą wziąć kredyt .... Lucyna najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku (1) Nie spodziewaliśmy się, że formalności związane z kredytem hipotecznym mogą... Ola i Krzysiek Bardzo polecam profesjonalnego doradcę Pana Daniela Banasia (1) Pan Daniel Banaś bardzo profesjonalnie, z pełnym zaangażowaniem i... Wojciech Kompetentna obsługa ! (1) Profesjonale podejście do klienta, a jednocześnie otwarta i szczera osobowość... JustynaD Polecam (1) Serdecznie polecam współpracę z P. Danielem. Pomógł nam w otrzymaniu kredytu... Judyta po prostu profesjonalista (1) kolejny kredyt z Panem Danielem - bardzo polecam :) Bartek Serdecznie polecam (1) Pan Daniel to profesjonalista! Dzięki pomocy Pana Daniela wszystkie... Tomasz