Paulina i Marcin - opinia (1) Godny polecenia, dzięki panu Danielowi oraz jego profesjonalnemu podejściu,... Paulina i Marcin Gosia i Mateusz - opinia (1) Serdecznie dziękujemy za kolejny dobrze dobrany kredyt :), wszystkie... Gosia i Mateusz K.Kozakowski - opinia (1) Pełne zaangażowanie i bardzo profesjonalna obsługa. Jesteśmy bardzo... K.Kozakowski
Mirek - opinia (1) Świetny doradca godny polecenia . Mirek Kredyt hipoteczny (1) Z czystym sumieniem polecamy współpracę z Panem Danielem. Od samego początku... Weronika i Łukasz Profesjonalista (1) Bardzo profesjonalne podejście do każdego problemu, wysoka kultura osobista,... Ewa i Robert Mateusz P. - opinia (1) profesjonalne podejście do klienta od pierwszego spotkania, bezproblemowy... Mateusz P. Polecam! (1) W pełni profesjonalna pomoc, sprawny kontakt i wielka pomoc i zaangażowanie.... Marta Bardzo dziękujemy (1) Mieliśmy trzykrotne podejście do wzięcia kredytu. Pan Daniel cierpliwie... Kamila i Łukasz Godny polecenia, rzetelny, kompetentny. (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Danielem Banaś. Jest to... Joanna KS Kredyt hipoteczny (1) Pan Daniel Banaś jest profesjonalistą w swojej branży. Niezwykle pomocny,... Gabriela Kredyt w 2 spotkania (1) Bardzo szybko i sprawnie. Zostaliśmy poprowadzeni za rękę od początku do... Grzegorz Kredyt hipoteczny (1) Miło, szybko i sprawnie. Polecam. Mateusz Doskonała współpraca (1) Dzięki pomocy pana Daniela, proces uzyskiwania kredytu był niezwykle prosty i... Piotr Mój pierwszy kredyt hipoteczny (1) Informację o Panu Danielu otrzymałam od koleżanki. Wcześniej na własną rękę... Magdalena Kredyt hipoteczny (1) Profesjonalna obsługa kredytobiorców, profesjonalne doradztwo, pełna... Łukasz i Alicja Daria - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza w zakresie kredytów hipotecznych. Daria Profesjonalna współpraca i zaangażowanie (1) Współpracę z Panem Danielem rozpocząłem dzięki rekomendacji znajomych. Po... Artur - opinia (1) Zdecydowanie polecam Pana Daniela. W sposób klarowny i cierpliwy tłumaczył mi... Pełen profesjonalizm (1) Pan Daniel Banaś jest profesjonalistą w 100%. Współpraca z nim to była... Zadowolony klient