Polecam! (1) W pełni profesjonalna pomoc, sprawny kontakt i wielka pomoc i zaangażowanie.... Marta Bardzo dziękujemy (1) Mieliśmy trzykrotne podejście do wzięcia kredytu. Pan Daniel cierpliwie... Kamila i Łukasz Godny polecenia, rzetelny, kompetentny. (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Danielem Banaś. Jest to... Joanna KS
Kredyt hipoteczny (1) Pan Daniel Banaś jest profesjonalistą w swojej branży. Niezwykle pomocny,... Gabriela Kredyt w 2 spotkania (1) Bardzo szybko i sprawnie. Zostaliśmy poprowadzeni za rękę od początku do... Grzegorz Kredyt hipoteczny (1) Miło, szybko i sprawnie. Polecam. Mateusz Doskonała współpraca (1) Dzięki pomocy pana Daniela, proces uzyskiwania kredytu był niezwykle prosty i... Piotr Mój pierwszy kredyt hipoteczny (1) Informację o Panu Danielu otrzymałam od koleżanki. Wcześniej na własną rękę... Magdalena Kredyt hipoteczny (1) Profesjonalna obsługa kredytobiorców, profesjonalne doradztwo, pełna... Łukasz i Alicja Daria - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza w zakresie kredytów hipotecznych. Daria Profesjonalna współpraca i zaangażowanie (1) Współpracę z Panem Danielem rozpocząłem dzięki rekomendacji znajomych. Po... Artur - opinia (1) Zdecydowanie polecam Pana Daniela. W sposób klarowny i cierpliwy tłumaczył mi... Pełen profesjonalizm (1) Pan Daniel Banaś jest profesjonalistą w 100%. Współpraca z nim to była... Zadowolony klient Polecamy (1) Jak najbardziej polecamy - wszystko ok: kontakt, oferta i załatwienie całości... Karol Waszkinel - opinia (1) konkretny profesjonalista, widać że zna się na kredytach od dawna, bardzo... Magda - opinia (1) Polecamy Pana Daniela jako Doradcę Finansowego. Skorzystaliśmy z pomocy przy... Magda rekomendacje (1) Mialem niesamowita przyjemnosc korzystac z uslug Pana Daniela, ktory w bardzo... Kredyt hipoteczny - załatwiony szybko i profesjonalnie (1) Dzięki Panu Danielowi wszystko poszło szybko i gładko. Zero problemów i... Patryk K. Polecam (1) Bardzo polecam Pana Daniela. Dostałem kompletną informację, na każdym etapie... Ievgenii Korshunov Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy otrzymaniu kredytu hipotecznego! (2) Pan Daniel zawsze chętnie udziela informacji, jest rzetelny, wszystko... Agnieszka