Natalia Fraj - opinia (1) Współpracę z p. Danielem Banaś oceniam jako profesjonalne zaopiekowanie się... Natalia Fraj Bartłomiej Harbaczewski - opinia (1) Współpraca przebiegła bardzo dobrze. Wszystko zostało przedstawione w sposób... Bartłomiej Harbaczewski Bozena - opinia (1) polecamy. profesjonalizm. Skuteczność. Zaangażowanie. Pan Daniel Banaś jest... Bozena
Łukasz i Agnieszka - opinia (1) Cały proces kredytowy poszedł bardzo sprawnie. Pan Daniel cechuje się dużą... Łukasz i Agnieszka D.K. - opinia (1) Pan Daniel wykazał się ogromnym doświadczeniem w zakresie doradztwa w sprawie... D.K. Kamila Wiśniewska - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Daniela do doradztwa kredytowego. Pan Daniel... Kamila Wiśniewska Kuba - opinia (1) Bardzo polecam :) pełen profesjonalizm i wzorcowy kontakt ;) I z uśmiechem na... Kuba Michał - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Pana Daniela. Jego indywidualne... Michał Sylwia - opinia (1) Rzetelna i godna polecenia osoba z dużą wiedzą na temat usług finansowych Sylwia Sebastian - opinia (1) Bardzo cenię współpracę z Panem Danielem za profesjonalne i indywidualne... Sebastian Sebastian Kusz - opinia (1) Fachowe prowadzenie całego procesu kredytowego. Jasne wskazówki na każdym... Sebastian Kusz Grzegorz - opinia (1) Pan Daniel Banaś bardzo pomógł mi przy wyborze odpowiedniego banku i oferty... Grzegorz Marcin&Emilia - opinia (1) Polecam!Profesjonalista w każdym calu , jestem przekonany , że gdyby nie pan... Marcin&Emilia Maciek - opinia (1) Polecam gorąco! Pan Daniel ma fachową wiedzę, cierpliwie odpowiadał na moje... Maciek kredytobiorca - opinia (1) Świetna, merytoryczna współpraca. Polecam każdemu. kredytobiorca Arek - opinia (1) Polecamy gorąco Pana Daniela! Dobry, rzetelny, fachowy, zna się w temacie,... Arek Magdalena - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy Pana Daniela, uspokoiło nas przy... Magdalena Edyta i Michał - opinia (1) O doradcach lub pośrednikach słyszy się przeróżne rzeczy - że są nierzetelni,... Edyta i Michał Roksana Wiczk - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie to to, co z pewnością wyróżnia p.... Roksana Wiczk Anita - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa na każdym etapie ubiegania się o kredyt. Polecam... Anita